SATA Kablo İDE ekleme-Güç Kaynağı Oluşturma

Kodla Büyü

bravehard2010

Süper Üye
Süper Üye
Exper bilgisayar güç kaynakları sürekli sorun oluyor.Eski birkaç bilgisayarın güç kaynağını nasıl dönüştürdüğümü resimlerle anlattım.Tek yapılan şey kısaca sata güç kaynağının kablolarını kesip ide güç kaynağının ucuna eklemek ve tabi bir makas ve bant.

Ekli dosyalar

• 8.jpg
    8.jpg
    263.9 KB · Görüntüleme: 970
  • 7.jpg
    7.jpg
    263 KB · Görüntüleme: 970
  • 6.jpg
    6.jpg
    258.1 KB · Görüntüleme: 969
  • 5.jpg
    5.jpg
    353.8 KB · Görüntüleme: 968
  • 4.jpg
    4.jpg
    372.1 KB · Görüntüleme: 968
  • 3.jpg
    3.jpg
    368.7 KB · Görüntüleme: 968
  • 2.jpg
    2.jpg
    329.7 KB · Görüntüleme: 968
  • 1.jpg
    1.jpg
    367.8 KB · Görüntüleme: 966
Tabi aparatları var bunların ancak belki temin etme şansı olmayanlar olabilir ondan paylaştım.Kablolarda aynı renkler birbirne monte edildi.

hocam çok teşekküler önceden görebilseydik keşke ya. bu sorun çok başımıza geldi ve geliyor çünkü. işimize çok yarayacak yine de

Hocam. Sagolasin birsey soracam bizim kullandigimoz guc kaynaklari 300W ben sizin yontemle benim 300W lik bozuk olan guc kaynaginin kablosunu 230W olan saglam guc kaynagina taksam 230luk isimi gorur mu?

Hocam sonuçta yüksek woltaja dayanıklı bir kablouyu düşük voltajlı bir kablonun ucuna takacağınız için sorun olmayacağını düşünüyorum.Ancak denemedim açıkça net birşey söyleyemeyeceğim.

sata kabloda 5 renk var kırmızı 2 siyah sarı turuncu diğerinde 4 renk var kırmızı 2 siyah sarı nasıl olucak turuncu boşta kalıyor

Geri