sata sabit disk nasıl ham hale gelir ya da silinir...

Kodla Büyü

estasajans

Site Gezgini
paragon hard disk programını kurdum ancak kullanamadım...kullanımı nasıl? ya da başka çözüm yolu var mıdır????

Hocam tam olarak ne yapmak istediğinizi yazarsanız yardımcı olabiliriz belki.

derdini ne yapamk istediğini tam oolarak anlatırsan yardmcı olabilirim. diskinden bölüm mü uçtu yada sadece ham olarak bırakmak mı istiyorsun satmak için falan vs.neye lazım bu hamlaştırma ona göre çözümler çeşitlili çeşitli..

estasajans' Alıntı:
paragon hard disk programını kurdum ancak kullanamadım...kullanımı nasıl? ya da başka çözüm yolu var mıdır????

Vista Kurulu herhalde onu kaldırıp Xp yi mi kurmak istiyorsun :?:

ilgin için teşekkürler...

notebook'um da vista kuruluydu ancak daha sonra image cd si ile xp ye çevirdim... son günlerde yazıcımı(hp 1220c) ve A-4 tech kameramı çalıştıramıyorum... bu yüzden yeniden vistaya döneyim dedim ancak recovery(fabrika ayarları tuşuna basınca sadece açma kapama işi yapıyor... ) bende olmayınca sabit diskim sata olduğu için sıfırlayıp XP kurayım dedim... ancak henüz yapamadım

Hocam söyle birşey yapabilirsin. Önce XP cdsini takıp bölümleri silip yeniden düzenleyebilirsin. Ön yükleme bittikten sonra pc kapat vista cdsi ile aç ve vistayı kurmaya başla.

qwery2007

evet sayılır; ancak şu an zaten xp kurulu...
son günlerde yazıcımı(hp 1220c) ve A-4 tech kameramı çalıştıramıyorum... bu yüzden yeniden vistaya döneyim dedim ancak recovery(fabrika ayarları tuşuna basınca sadece açma kapama işi yapıyor... ) bende olmayınca sabit diskim sata olduğu için sıfırlayıp XP kurayım dedim... ancak henüz yapamadım

vista cd yok notebookta yüklü gelmişti...recovery(fabrika ayarları tuşuna basınca sadece açma kapama işi yapıyor... )

forsahalil;
hocam bilgisayarda bir tuş var ve ona basınca c: yi silip tekrar format atmış gibi vistayı kuruyordu... ancak şu an açma kapama işlevi gibi çalışıyor...

arkadaşım laptopu aldığın yerden öncelikle reovery dvd sini istemek ilk işin başka çaresi yok. ha vista cd bulursan ondan sonra bir driver okuyucu programlada driverleri tamamlaman gerekecek yada şu anki mevcut haliylede everesthome kurup yine driverleri bulabilirsin. ok.

Geri