Satranç & İşbankası...

Kodla Büyü

EynelMefer

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
geçen sene yine buradan bi arkadaşın tavsiyesi üzerine işbankasına mail atmıştım, okulumuzun bilgisini verip satrança karşı ilgili öğrencilerin olduğunu fakat imkanlarımızın sınırlı olmasından bahsetmiş kendilerinden ihtiyaçlarımızın giderilmesini istemiştim.sağolsunlar dün 10 takım satranç (kaliteli) bi eğitim panosu ve eğitim kitapları göndermişler..taş atıp kolumuz yorulmuyor, şimdi bi odamız satranç sınıfı olarak aktif hale geldi, ilgili arkadaşlara buradan bu vesile ile bende tavsiye de bulunmuş olayım...

hocam gönderdiğiniz mail adresini ve mail metnini paylaşırsanız seviniriz...

BaRBaRYaN' Alıntı:
hocam gönderdiğiniz mail adresini ve mail metnini paylaşırsanız seviniriz...
https://www.isbank.com.tr/internet/yard ... ardim.aspx
Şu sayfayı doldurup okulun satranç ekipmanı olmadığı ve alınması için bütçe ayrılamadığı gibi bir yazı yazarak gönderin..Geri dönüş yapıp 30 gün içinde ücretsiz kargoluyorlar. Satranç kılavuz ve öğrenci kitapları, bir büyük satranç panosu, 10 adet de satranç takımı yolluyorlar..

Hocam bende geçen sene sene başında aynı şekilde yapmıştım. Hatta telefon edip durumumu kontrol ettirdim. Listede olduğumuzu söylediler. Kısa sürede sıra gelecek dediler. Ama 1 tam yıl geçti hala ortada bişey yok. :verymad:

Ben lisede görev yapıyorum. Okulum için ben de satranç sınıfı başvurusunda bulundum. Yani işbankası internet şubesi üzerinden mesaj attım. Mail olarak bana gelen cevap aşağıda;
Sayın İlgili,
Bankamıza gösterdiğiniz nazik ilgi için teşekkür ederiz.
Bankamız satranç sporunun gelişmesini ve yaygınlaşmasını desteklemek amacıyla Türkiye Satranç Federasyonu’nun ana sponsorluğunu üstlenmiştir. Bu kapsamda birçok ilkokul ve ortaokulda Türkiye İş Bankası satranç sınıfları açılmaktadır.
Satrancın ilk ve ortaokullarda seçmeli ders olarak okutulmasıyla birlikte satrancı tercih eden öğrenci sayısındaki artış ve bu alanda Bölümümüze ülkemizin hemen hemen her köşesinden ulaşan yoğun talep nedeniyle, satranç sınıflarının ilk ve ortaokullarımızda açılmasına öncelik verilmektedir. Bu doğrultuda, satranç takımı talebinizi karşılama imkanı bulunmamaktadır.
Bilgi edinilmesi rica olunur.
Saygılarımızla,
Kurumsal İletişim Bölümü

Evet, aradan yaklaşık 3 sene geçmiş. En son mesajı yine ben yazmışım ve o zaman liseye tayin istemiştim. Orada dersler seçmeli olduğu için 3 senemi doldurup tekrar tayin istedim ve şimdi ortaokuldayım. Bu eğitim öğretim yılı başında yeni okulum için iş bankası ile iletişime geçmiş ve bir sınıf istemiştim. Sağolsunlar isteğimi dikkate almışlar ve dün itibariyle satranç sınıfı malzemelerimiz geldi. Teşekkürler İş Bankası....

Geçen yıl ben de ulaşmıştım iş bankasına, aynı şekilde muazzam satranç takımları gönderdiler. Büyük bir satranç masası ve küçük satranç takımları. Yine bir ay sonra iki koli kadar da yayınevlerinden kitap göndermişlerdi.

Biz de başvuruda bulunmuştuk. Lise olduğumuzdan dolayı gönderim işlemini yapamadilar. Okulun bütçesi ile satranç takımlarını ve kendi imkanlarimiz ile gerekli olan program vs. Temin ettik. Koridora da iki masa açtık. Teneffüste oynanıyor. Satranç odası olsa çok daha iyi olacak.

Görev yaptığım iki okul için de almıştım. Kaliteli takımlar gönderiyorlar.

Geri