satranç lisansı olan arkadaşlar bilginize ihtiyacım var :)

Kodla Büyü

barissakallioglu

Aktif Üye
satranç lisansı için iş bankasından hesap açmak gerekiyormuş, acaba açılan hesaptan yıllık hesap işletim ücreti kesiliyor mu arkadaşlar ona göre hesap açtırıp kartımı alacağım. eğer ücret alınıyorsa sadece vize ücreti olan 20 lirayı yatıracağım lisans kartı almayacağım. bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.

ben lisansı yeni aldım ve direk elden ankara federasyona verdim 30 tl eğer sadece egzersiz içinse bir kere yapmanız yeterli diye biliyorum

federasyona gidip elden ver hocam hesap, tsf nin hesabına yatırmak için gerekli.. Açtırdığın hesapla da federasyonun alakası yok kesilir hesap işletim ücreti

ogretmen006' Alıntı:
ben lisansı yeni aldım ve direk elden ankara federasyona verdim 30 tl eğer sadece egzersiz içinse bir kere yapmanız yeterli diye biliyorum
teşekkürler hocam ben ilimizde yapılan satranç antrenörlüğü kursuna yazıldım bizden bazı belgeler istediler bunların içerisinde satranç sporunu yaptığımızı belgelendirmek vardı. federasyonun sitesinden 20tl karşılığında lisans çıkarmak yetiyormuş. kredi kartımdan hemen parasını yatırarak 1 yıllık vize aldım. tc kimlik numaram ile sorgulayınca aktif sporcu olarak görünüyorum. fakat lisan filan yok elimde galiba iş bankasından lisans kartı diye bir şey varmış onu müracaat ederek çıkartmamız gerekiyormuş. Banka kartı gibi bir şey herhalde hesap açarak çıkıyor.
Acaba o hesabın ve kartın aidat veya ücreti var mı?

fatihtasoz' Alıntı:
federasyona gidip elden ver hocam hesap, tsf nin hesabına yatırmak için gerekli.. Açtırdığın hesapla da federasyonun alakası yok kesilir hesap işletim ücreti
teşekkür ederim ben de öyle tahmin etmiştim, bankalar hayrına bişey yapmaz. sorgu sayfasının çıktısını aldım imzaladım o şekilde belgelendireceğim :)

kampanya.tsf.org.tr siteyi inceleyin kredi kartı ile lisans yap 20 puan kazan bir adet takım al. Sitede ürünler mevcut istersen puanlarını biriktir başka ürünlerde alabilirsin.

Ben bisürü kitap, takım, cd v.b. aldım öğrencilerimin lisansını kendi vizemi, antrenör vizemi hep buradan yapıyorum.

Kolay gelsin

barissakallioglu' Alıntı:
ogretmen006' Alıntı:
teşekkürler hocam ben ilimizde yapılan satranç antrenörlüğü kursuna yazıldım bizden bazı belgeler istediler bunların içerisinde satranç sporunu yaptığımızı belgelendirmek vardı. federasyonun sitesinden 20tl karşılığında lisans çıkarmak yetiyormuş. kredi kartımdan hemen parasını yatırarak 1 yıllık vize aldım. tc kimlik numaram ile sorgulayınca aktif sporcu olarak görünüyorum. fakat lisan filan yok elimde galiba iş bankasından lisans kartı diye bir şey varmış onu müracaat ederek çıkartmamız gerekiyormuş. Banka kartı gibi bir şey herhalde hesap açarak çıkıyor.
Acaba o hesabın ve kartın aidat veya ücreti var mı?

Satranç federasyonunun resmi sponsoru İş Bankası olduğundan hesap işlemleri, havale masrafları v.b. extra ücret alınacağını sanmıyorum. Ama yeni lisans yapacaksanız bence kampanya.tsf.org.tr den yapın. Hediyelerden yararlanın.

BBNET
Geri