hasari Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 13,401 8 Mayıs 2013 #1 Bu filmi çok beğenmiştim sizlere tavsiye ediyorum. Detay. imdb Ekli dosyalar savaş atı.jpg 15.7 KB · Görüntüleme: 927
enestar Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,077 8 Mayıs 2013 #2 Abartı bir Amerikan kahramanlık hikayesi daha. Ama yine de fena film değil.
toprak60 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 951 8 Mayıs 2013 #3 yargıç deddy de güzeldi hocam tavsiye ettiğin filmleri genelde beğeniyorum bunu da izleyecem
hasari Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 13,401 8 Mayıs 2013 #4 toprak60' Alıntı: yargıç deddy de güzeldi hocam tavsiye ettiğin filmleri genelde beğeniyorum bunu da izleyecem Genişletmek için tıkla ... Dostum izle pişman olmayacaksın.
toprak60' Alıntı: yargıç deddy de güzeldi hocam tavsiye ettiğin filmleri genelde beğeniyorum bunu da izleyecem Genişletmek için tıkla ... Dostum izle pişman olmayacaksın.
gelecek Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 818 8 Mayıs 2013 #6 Sinemalarda çıkmadan önce izlemişim sinemaya gidince fark ettim. Sinemada coming soon diyordu Aamir Khan filmlerini de bende şiddetle tavsiye ederim.
Sinemalarda çıkmadan önce izlemişim sinemaya gidince fark ettim. Sinemada coming soon diyordu Aamir Khan filmlerini de bende şiddetle tavsiye ederim.