Sayın Nabi Avcı'nın dikkatine!(memurlar net)

Kodla Büyü
valla hocam branş değiiştireceksek değiştirelim norm vermeyeceklerse dile getirdim ama çözüme kavuşturan yok

Çok güzel ele almışlar sorunlar Bu haberi yayalım arkadaşlar faceler de paylaşalım beğendirelim..

Çok güzel bir derleme olmuş. Eğitime dair benim aklıma gelip de burda yer almayan sorun ve çözüm önerisi göremedim. Özellikle bizler için birkaç konu mevcut. Sonlara doğru da bizden bahsediyor. Hem de çok yerli yerinde :+1: Emeği geçenlere teşekkürler, umarım dikkate alınır.

sorunlar açık ve net olarak verilmiş.
ama bu sorun çözülmek istenmiyor. Nedenini de bilmiyorum. Herkes bize gıcık kapmış bir defa.
Çözüm var mı ? Yine yok.

çok güzel bir derleme olmuş. bilişim öğretmenlerinin sorunlarına birkaç başlıkta ayrı ayrı yer verilmiş. umarım dikkate alınır.

.

İşte birlik beraberlik içinde olmak, resmi kanallarla sesimizi duyurmanın sonuçlarını görmeye başlıyoruz...
Bahsi geçen konular hepimizin yakındığı, BTE Derneği'nin raporlaştırdığı konular.
Emeği geçen herkese teşekkürler.

.

yazı çok güzel şu norm işi çözülsün artık yada desin git başka bi kurumda teknisyenlik yap razıyım ama önümüzü bir görelim artık

Önceki dönemdeki çabalarımız BT dersinin zorunluluğu üzerinde idi çünkü norm sorunumuz çok fazla yoktu fakat şuanki en büyük problemimiz norm sorunudur. Norm halledilmedikce bizi çok zor günler bekliyor

Geri