sayfaya eklediğim logo yazıcıdan çıkmıyor.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mavi85
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

mavi85

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
office 2010 word programında internetten indirdiğim .doc dosyasındaki davetiyeye okulumun logosunu ekledim. baskı önizlemede görünüyor, ama yazıcıdan çıkmıyor, eski resim çıkıyor sadece, çözümü ne olabilir?

Aynısı geçen ay indirdiğim .png'ye yine photoshopta okul logomu ekleyince de olmuştu. baskı önizlemede görünüyor ama yazıcıdan çıkmıyor logo.

rengini siyahbeyaz yapınca çıktı, ama ben renkli almak istiyorum. nasıl olacak renkli yazıcıdan renkli çıkmıyor logom.

hocam 3 tane yazıcıda denedim, sadece logomu siyahbeyaz yapınca çıkıyor(geri kalan renkli), ama logomu renkli yapınca logom sayfada hiç çıkmıyor.

hocam yazıcının "yazdırma tercihlerinde" "kalite" menüsünde baskı şeklini değiştir....

yaptım hocam olmadı. text-image seçtim yine olmadı. yok mu böyle bi sorunla karşılaşan

mavi85' Alıntı:
office 2010 word programında internetten indirdiğim .doc dosyasındaki davetiyeye okulumun logosunu ekledim. baskı önizlemede görünüyor, ama yazıcıdan çıkmıyor, eski resim çıkıyor sadece, çözümü ne olabilir?

Aynısı geçen ay indirdiğim .png'ye yine photoshopta okul logomu ekleyince de olmuştu. baskı önizlemede görünüyor ama yazıcıdan çıkmıyor logo.
Çözüm:
Microsoft Office Word açılır.
Word Seçenekleri açılır.(Dosya sekmesinde alt tarafta Seçenekler'i görebilirsiniz)
Seçenekler'den "Görüntü" sekmesine gelinir.
"Arka Plan renkleri ve resimlerini yazdır" kısmına check işareti atılır.
İşlem tamam :)

Geri