Sbs Başvurusu Nasıl Onaylanır

Kodla Büyü

ilterkagan

Aktif Üye
Bu sene sbs ve polis koleji sınavı girişlerini ben yapacağım. Dekontları aldım e-okuldan nasıl yapmam gerekiyor.

hocam bankaya para yatıran her öğrenci sbs ye başvurmuş sayılıyor. sbs için ayrıca başvuru yok ama polis koleji ve pybs için e-okuldan başvuru yapacaksınız.

hocam öncelikle öğrencinin şarlarının(kılavuzda belirtilen şartlar) uyup uymadığını kontrol edeceksiniz. daha sonra e-okul giriş sayfasında polis koleji giriş sınavı aday tespiti diye bi link var oradan başvuru yapacaksınız. kendi şifrenizle e-okula girdiğiniz de sınav işlemleri modülünde raporlarda listelenecektir.
hocam yukarıda yazmamışım onay işlemleri için e-okula kurum kodu ile girmeniz gerekiyor. sınav işlemleri modülünde polis koleji onay işlemlerinden yaptığınız başvuruları onaylayabilirsiniz. kolay gelsin.

pybs için öğrenciler ayrıca para yatıracak mı? Bilgisi olan var mı? Kılavuzda bir şey belirtilmemiş.

fanfatih' Alıntı:
pybs için öğrenciler ayrıca para yatıracak mı? Bilgisi olan var mı? Kılavuzda bir şey belirtilmemiş.

Kılavuzda belirtilmiş paraya gerek yok

Ama ben hala sbs başvurusu yapamadım nasıl olack bilmiyorum

Polis Koleji için e okul sınav işleri modülü polis koleji onay işlemleri bölümünde onay bekleyenleri seçiyorum hiç öğrenci çıkmıyor.

ilterkagan' Alıntı:
Polis Koleji için e okul sınav işleri modülü polis koleji onay işlemleri bölümünde onay bekleyenleri seçiyorum hiç öğrenci çıkmıyor.

Hocam e okula şifre ile girmeden önce, şifre girilen bölümün altında "2010 Polis Kolejine Giriş Sınavı Aday Tespiti Başvuru Giriş İşlemleri için tıklayınız..." ifadesi var. Buradan girip başvuruları yapınız. Sonra e okula şifre ile girip onaylama işlemini sınav işlemleri modülünden yapınız.

Geç oldu ama bir klavları okuyun derim...
6,7,8 SBS için öğrencilerin 10tl bankaya para yatırması yeterli . Sizin yapacağınız iş iki günde bir kim başvurmuş kim başvurmamış, raporlara bakmak..
Raporlara nerden bakılır?
Okul adına veya okul tarafınan e-okulda yetki verilmiş kullanıcı olarak e-okula giriş yapacaksınız. Sınavlar bölümüne girip doğrudan raporları tıklayacaksınız. Rapor çeşitleri gelir. Seç beğen al..
Polis koleji için
öğrenci: ise e-okulda bizim giriş yaptığımız ekranın hemen altında Başvuru yeri var. Öğrenci kendisi girip başvuracak, büyük bir ihtimalle siz başvurursunuz :D
idare: yine e-okuldan Sınav işlemleri bölümüne girince Polis koleji başvuruları menüsünden.. Onay bekleyenleri listeliyorsunuz. Onayı veriyorsunuz. (Onay Müdür Adına verilir). Kaydetip, raporlardan 2 nüsha alıyorsunuz. Biri öğrenciyye biri idareye..
5678 sbs için için ise öğrencinin getirdiği evrakları alıp aynı yerden bilgileri giri onaylıyorsunuz. 2 tane çıktı alıyorsunuz. Biri idare , biri öğrenci...

Birde SBS ve Bursluluk başvurularında okul aile birliği adına 5 tl alabilirsiniz. Makbuz vermeyi unutmayın. http://www.meb.gov.tr/duyurular/duyurul ... ENELGE.pdf

BBNET
Geri