valilikler re'sen görevlendirme yapmış.
http://gundem.milliyet.com.tr/hafta...em/gundemdetay/07.06.2012/1550656/default.htm
http://gundem.milliyet.com.tr/hafta...em/gundemdetay/07.06.2012/1550656/default.htm
yeditepelim' Alıntı:meslektaşlarım pireye kızıp yorgan yakıyorsunuz. Biz öğretmeniz öğrencilerimiz herşeyden önce gelir. görev almak istemeyenleri kutlayacağınıza bir de öğrencileri düşünün. 3 yıldır bu sınava hazırlanıyorlar. ben de onlardan birinin velisiyim. şimdi herkes sınava gitmese amacınıza ulaşsanız sınav ertelense,itibar kazansanız,ücretiniz artsa peki yo o çocuklar. onlar ne olacak. psikolojileri ne olacak. ayıp bu tür öğretmenleri ben şahsım adına kınıyorum.
Öğretmen 15 saat çalışıyor denecek, öğretmene hakaret ve tehdit edecek. Siz bir öğretmen olarak bu onursal mücadeleyi veren öğretmenleri kınayacaksiniz. Pes doğrusu . bu boykot tüm yurtta etkili olsaydı sesimizi duyurabilecektik.yeditepelim' Alıntı:meslektaşlarım pireye kızıp yorgan yakıyorsunuz. Biz öğretmeniz öğrencilerimiz herşeyden önce gelir. görev almak istemeyenleri kutlayacağınıza bir de öğrencileri düşünün. 3 yıldır bu sınava hazırlanıyorlar. ben de onlardan birinin velisiyim. şimdi herkes sınava gitmese amacınıza ulaşsanız sınav ertelense,itibar kazansanız,ücretiniz artsa peki yo o çocuklar. onlar ne olacak. psikolojileri ne olacak. ayıp bu tür öğretmenleri ben şahsım adına kınıyorum.
Bende seni ayıplıyor kınıyorum hocam. Arkadaşlarında dediği gibi polise imama yaptırsınlar sınavı. Ha madem çocukları düşünmek mesele o zaman sen bir kampanya başlat bedava para almadan SBS sınavında görev alsın sen ve senin gibi düşünenler. Bakalım sözünüzün arkasında durabilecek misiniz? Böylece bizim boykot ettiğimiz sınavı siz çok değerli öğretmenlerimiz bedava yönetsinler görelim... :verymad: :verymad:yeditepelim' Alıntı:herşeyi düşünüp düşünmeyeceğinizi bilemem. öğretmensen eğer öğrencini düşünürsün. düşünmüyorsan öğrencini zaten öğretmen olamamışsın. Eğer öğretmenler böyle itibar kazanacaksa o itibar sizlerin olsun
yeditepelim' Alıntı:herşeyi düşünüp düşünmeyeceğinizi bilemem. öğretmensen eğer öğrencini düşünürsün. düşünmüyorsan öğrencini zaten öğretmen olamamışsın. Eğer öğretmenler böyle itibar kazanacaksa o itibar sizlerin olsun
O öğretmenin velisi kendi çocuğunu bizim düşündüğümüz kadar düşünse bu öğretmen düşmanı iktidara oy vermezdi. Bizim zamanımızda da sınav ertelendi. Hiç birimizin hayatı kararmadı, sadece bir kaç hafta canımız sıkıldı. Bu kadar abartmayın çocukların psikolojisini.yeditepelim' Alıntı:meslektaşlarım pireye kızıp yorgan yakıyorsunuz. Biz öğretmeniz öğrencilerimiz herşeyden önce gelir. görev almak istemeyenleri kutlayacağınıza bir de öğrencileri düşünün. 3 yıldır bu sınava hazırlanıyorlar. ben de onlardan birinin velisiyim. şimdi herkes sınava gitmese amacınıza ulaşsanız sınav ertelense,itibar kazansanız,ücretiniz artsa peki yo o çocuklar. onlar ne olacak. psikolojileri ne olacak. ayıp bu tür öğretmenleri ben şahsım adına kınıyorum.
ne olacakmış çocuklara sınav ertelenir bir daha girerler ilk kez mi oluyor . çocukara bişi olmazda seni nasl kurtarcaz hani beyin bedavaydı sende niye yokyeditepelim' Alıntı:meslektaşlarım pireye kızıp yorgan yakıyorsunuz. Biz öğretmeniz öğrencilerimiz herşeyden önce gelir. görev almak istemeyenleri kutlayacağınıza bir de öğrencileri düşünün. 3 yıldır bu sınava hazırlanıyorlar. ben de onlardan birinin velisiyim. şimdi herkes sınava gitmese amacınıza ulaşsanız sınav ertelense,itibar kazansanız,ücretiniz artsa peki yo o çocuklar. onlar ne olacak. psikolojileri ne olacak. ayıp bu tür öğretmenleri ben şahsım adına kınıyorum.
fercanx' Alıntı:ne olacakmış çocuklara sınav ertelenir bir daha girerler ilk kez mi oluyor . çocukara bişi olmazda seni nasl kurtarcaz hani beyin bedavaydı sende niye yokyeditepelim' Alıntı:meslektaşlarım pireye kızıp yorgan yakıyorsunuz. Biz öğretmeniz öğrencilerimiz herşeyden önce gelir. görev almak istemeyenleri kutlayacağınıza bir de öğrencileri düşünün. 3 yıldır bu sınava hazırlanıyorlar. ben de onlardan birinin velisiyim. şimdi herkes sınava gitmese amacınıza ulaşsanız sınav ertelense,itibar kazansanız,ücretiniz artsa peki yo o çocuklar. onlar ne olacak. psikolojileri ne olacak. ayıp bu tür öğretmenleri ben şahsım adına kınıyorum.
..ziyaunal' Alıntı:neden hep fedakarlık yapan öğretmenler oluyor yahu. yapılacak iş çok basit arkadaş sbs görevlendirme ücretleri arttırılmıştır öğretmenlerimizin haklı tepkilerinden dolayı diyecek haftasonlarını feda ederek gelen öğretmenlerimize 10-15 saat ekders verilecek diyecek olay çözülecek budur.
yıl 1999, ÖSS sınav soruları sızdığı için sınav iptal oldu. sonuç: hiçbir gencin hayatı kararmadı. kimin hatası?yeditepelim' Alıntı:meslektaşlarım pireye kızıp yorgan yakıyorsunuz. Biz öğretmeniz öğrencilerimiz herşeyden önce gelir. görev almak istemeyenleri kutlayacağınıza bir de öğrencileri düşünün. 3 yıldır bu sınava hazırlanıyorlar. ben de onlardan birinin velisiyim. şimdi herkes sınava gitmese amacınıza ulaşsanız sınav ertelense,itibar kazansanız,ücretiniz artsa peki yo o çocuklar. onlar ne olacak. psikolojileri ne olacak. ayıp bu tür öğretmenleri ben şahsım adına kınıyorum.
:+1: :+1:BaRBaRYaN' Alıntı:..ziyaunal' Alıntı:neden hep fedakarlık yapan öğretmenler oluyor yahu. yapılacak iş çok basit arkadaş sbs görevlendirme ücretleri arttırılmıştır öğretmenlerimizin haklı tepkilerinden dolayı diyecek haftasonlarını feda ederek gelen öğretmenlerimize 10-15 saat ekders verilecek diyecek olay çözülecek budur.
iş verilecek 10 - 15 saat ekdersle bitmez hocam. eğer biterse işte asıl o zaman öğretmenlik itibarı biter. ama adım gibi eminim h.sonu sınav ücretini osym gibi 80 lira yapsınlar 1 değil 3 sınıfta birden görev alırım diyenler çıkacaktır...
Bizim okulda istiyoruz yazdık ama yarın rapor alıp gitmeyeceğiz. Asıl boykotun böyle olması gerekiyor. Bakalım yarını bekleyip görecez..bil' Alıntı:vanda bizim okuldan kimse istemedi 57 öğretmeniz. ama baktım listeye diğer okulların çoğu görev istemiş çok üzüldüm. birliktelik olsaydı çok ses getirirdi.
öğretmene bu kadar asagılama varken bun yapanları kınayın benceyeditepelim' Alıntı:meslektaşlarım pireye kızıp yorgan yakıyorsunuz. Biz öğretmeniz öğrencilerimiz herşeyden önce gelir. görev almak istemeyenleri kutlayacağınıza bir de öğrencileri düşünün. 3 yıldır bu sınava hazırlanıyorlar. ben de onlardan birinin velisiyim. şimdi herkes sınava gitmese amacınıza ulaşsanız sınav ertelense,itibar kazansanız,ücretiniz artsa peki yo o çocuklar. onlar ne olacak. psikolojileri ne olacak. ayıp bu tür öğretmenleri ben şahsım adına kınıyorum.
eridim' Alıntı:Öğretmen 15 saat çalışıyor denecek, öğretmene hakaret ve tehdit edecek. Siz bir öğretmen olarak bu onursal mücadeleyi veren öğretmenleri kınayacaksiniz. Pes doğrusu . bu boykot tüm yurtta etkili olsaydı sesimizi duyurabilecektik.yeditepelim' Alıntı:meslektaşlarım pireye kızıp yorgan yakıyorsunuz. Biz öğretmeniz öğrencilerimiz herşeyden önce gelir. görev almak istemeyenleri kutlayacağınıza bir de öğrencileri düşünün. 3 yıldır bu sınava hazırlanıyorlar. ben de onlardan birinin velisiyim. şimdi herkes sınava gitmese amacınıza ulaşsanız sınav ertelense,itibar kazansanız,ücretiniz artsa peki yo o çocuklar. onlar ne olacak. psikolojileri ne olacak. ayıp bu tür öğretmenleri ben şahsım adına kınıyorum.