BaRBaRYaN' Alıntı:
fazla evhamlanma hocam. rahat ol. bi sorun çıkacağını zannetmiyorum.
Haklısınız hocam Hiç olmazsa elimde resmi olarak kaydedildiniz evrakı var.
Bundan yıllar önce ;
Son OKS ye giren çocuğumada sınav tercihi yapmıştık elimde
tercihlerime dair resmi evrak vardı.
Tesadüfen Tercih değişikliği yapmak için gittiğimde,
tercih yapmadığım sistemden ortaya çıktı.
Puan desen az buz değil,(Bulunduğumuz ilde 40 ıncı) ve elimde resmi tercih evrakımla kalakaldım.Okulun bana söylediğine göre Tercih yaptırmamışım.Elimdeki imzalı
mühürlü tercih formu olmasa haksızım ama siz düşünün;
Kod:
Süreyi bu ihmalleri yüzünden gerçekten kaçırmış olsam bu çocuk gerçekten boşta kalsaydı, siz olsanız bu müdür yardımcılarına ne yaparsınız?
O zamanlar şimdiki gibi veli sistemi yoktu.e-okul ve tercih sistemi, sadece idarecilerin giriş yaptıkları kapalı bir sistem idi.
Ama okul (kavga yada şikayet olmadığı halde ) intikamını aldı benden.
Kazandı belgesi için mdür yok muavin yok müHÜR yok diyerek 3 gün oyaladı ve lisenin kaydının son günü artık valiye çıkacağımı anlayınca verdiler.
.
.
Neyse kazandığı liseye gidip kayıt yaptırdık ama, bilgi formu , bağış vs. derken sabah başlayan kayıt ikindi vakti bitti.Ama elimde şu andaki gibi kayıt edildiğine dair belge bile yoktu.
siz kayıt yaptırmadınızDeselerdi kesinlikle elimde okula bağış makbuzundan başka ispatım yoktu.
İşte bizim ülkede sistem böyle.
NOT: İnanın çocukarımın okuluna veli toplantısı için dahi giden biri değilimSadec kayıt ve sınav diploma işi .Yani 4 yılda 2 kere giderim.Öğretmenlerle hiç sorunum olmadı .Onlarında benimle.
Ama idarecilerin gerçekten işini hızlı temiz yapanına ve masasını hakkedenine rastlamadım.İStedikleri bağış olsa verdik.Çocuklarım desen disiplin yada devam sorunları olmadı.Başarı desen okul ve hatta eğitim bölgesi birincileriydiler.Ama demekki idarecilerle muhatap olmayı ben bilmiyorum.
Ama yukarıdakileri okursanız sadece bunlar yüzünden idarecilerden soğudum.