ya arkadaşlar scratch programı olan yıllık plan bulamadım ben ya da göremedim bi zahmet yardım.
:+1:btedernegi' Alıntı:scratch diye yazmayacak yıllıkta hocam. öğretim prograının 4. bölümü zaten yazıımla ilgili. ne kullanacağınız size kalmış. ister scratcla anlatırsınız ister samal ba. ile. çerçeve program demek bu zaten size dayatmaz siz sadece kazanımları dağıtırsınız neyle kazandıracağınızı yıllıkta belirtmek zorunda değilsiniz. günlük plan yapılırsa orada belirtmek uygunn olur.
4. Problem Çözme, Programlama ve Özgün Ürün Geliştirme
4.1. Problem Analiz ve Çözme Yaklaşımları
4.2. Algoritma ve Strateji Geliştirme (algoritma oluşturma mantığı, sözde kod, akış şemaları vb.)
4.3. Programlama
4.3.1. Program ve Programlama Dilleri
4.3.2. Programlama Araçları
4.3.3. Animasyon ve Makrolar
4.3.4. Sosyal Kodlama Ortamları
4.3.5. Kullanıcı Etkileşimli Program Hazırlama
4.4. Yazılım Projesi Geliştirme, Uygulama ve Yaygınlaştırma
Bunların altındakileri de yıllık planınıza dağıtın.
ÖRNEK:
• Hatalı bir algoritmayı doğru çalışacak biçimde düzenler. BUNA SCRATCDE HATALI BİR ALGORİTMAYI DOĞRU ÇALIŞACAK BİÇİMDE DÜZENLER yazılmaz.
btedernegi' Alıntı:scratch diye yazmayacak yıllıkta hocam. öğretim prograının 4. bölümü zaten yazıımla ilgili. ne kullanacağınız size kalmış. ister scratcla anlatırsınız ister samal ba. ile. çerçeve program demek bu zaten size dayatmaz siz sadece kazanımları dağıtırsınız neyle kazandıracağınızı yıllıkta belirtmek zorunda değilsiniz. günlük plan yapılırsa orada belirtmek uygunn olur.
4. Problem Çözme, Programlama ve Özgün Ürün Geliştirme
4.1. Problem Analiz ve Çözme Yaklaşımları
4.2. Algoritma ve Strateji Geliştirme (algoritma oluşturma mantığı, sözde kod, akış şemaları vb.)
4.3. Programlama
4.3.1. Program ve Programlama Dilleri
4.3.2. Programlama Araçları
4.3.3. Animasyon ve Makrolar
4.3.4. Sosyal Kodlama Ortamları
4.3.5. Kullanıcı Etkileşimli Program Hazırlama
4.4. Yazılım Projesi Geliştirme, Uygulama ve Yaygınlaştırma
Bunların altındakileri de yıllık planınıza dağıtın.
ÖRNEK:
• Hatalı bir algoritmayı doğru çalışacak biçimde düzenler. BUNA SCRATCDE HATALI BİR ALGORİTMAYI DOĞRU ÇALIŞACAK BİÇİMDE DÜZENLER yazılmaz.