Scratch, excel içeren yıllık plan var mı?

Kodla Büyü

tazika

Aktif Üye
Yıllık planlarda hep ıvır zıvır konular var. Scratch excel işleyecekler varsa ona göre hazırladıkları yıllık planı paylaşabilirler mi?

Aynı tarz bir plan ben de arıyorum. İlk dönem excel İkinci dönem Algoritma ve Scratch işleyeceğim. Arkadaşların hazırladığı 6. sınıf planlarındaki ilk dönem konularının çoğunu 5. sınıfta verdim. Sosyal medya konusunu okulda vermek zaten imkansız. Filtreli. Bu nedenle böyle bir yolu tercih ediyorum. Varsa paylaşırsa dua ederim :)
Yoksa ben hazırlayıp paylaşacağım. İş başa düşecek.

ozkan_misirli' Alıntı:
Aynı tarz bir plan ben de arıyorum. İlk dönem excel İkinci dönem Algoritma ve Scratch işleyeceğim. Arkadaşların hazırladığı 6. sınıf planlarındaki ilk dönem konularının çoğunu 5. sınıfta verdim. Sosyal medya konusunu okulda vermek zaten imkansız. Filtreli. Bu nedenle böyle bir yolu tercih ediyorum. Varsa paylaşırsa dua ederim :)

İş başa düştü ve yaptım. Umarım işinize yarar

Ekli dosyalar

ozkan_misirli' Alıntı:
ozkan_misirli' Alıntı:

İş başa düştü ve yaptım. Umarım işinize yarar
İlaç gibi geldi üstad.. Allah razı olsun...

Hocam kazanımları neye göre yazdınız? Kendimiz kazanım üretemeyiz bana göre, hata var bu işte.

Geri