sd kart reader sorunu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan muluca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

muluca

Site Gezgini
arkadaşlar fotoğraf makinem de kullandığım transcend marka sd kartımı fotoğraf makinemde sorunsuzca kullanabiliyorum. fakat laptopuma taktığımda kartı görüyor ama içeriğini göstermiyor. aygıt yöneticisinde genel birim "Bu aygıt başlatılamıyor. (Kod 10)" diye sorun gösteriyor. bu sorunumu nasıl giderebilirim. ilgilenirseniz sevinirim.

sorunu yaşayan yada çözümünü bilen yokmu acaba. bu sorunuma hala çözüm bulamadım. yardımlarınızı bekliyorum

Aygıt yöneticisinde Depolama birimleri altında ''genel birim'' yazan yerde sorun yaşıyorum,sd card memory sekmesinde sorun görünmemesine rağmen yine kullanamıyorum ve görünmüyor. hala çözemedim sorunumu. yardım edecek yok mu arkadaşlar :?

bu şekilde düzeltemiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.

Ekli dosyalar

• sdsorun.JPG
    sdsorun.JPG
    63.7 KB · Görüntüleme: 1,982
harici bir kart okuyucu deneyin..(tabi laptopun kini kullanıyorsanız)..çünkü kart okuyucular da problemler genelde olabiliyorr...

sd kartta sorun yok hocam. başka laptopta denedim. benimkinde durup dururken oldu. tarattım virüs falanda yok. sd kartı biçimlendirdim. yine çalışmadı. anlamadım ya denemediğim yöntem kalmadı :?

Geri