SDHC Kart Okuyucu Tavsiyesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mevcut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

mevcut

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Yeni aldığım dijital fotoğraf makinasının kampayasıyla 4 GB'lık sdhc kart aldım. İnternetten baktığım kadarıyla piyasada buna uyumlu kart okuyucular pek yok.

Bu konuda arama yapmış veya satın almış olan var mı? Masaüstü veya dahili kart okuyucu değil usb bellek tipi bir kart okuyucu arıyorum.

Bu kartı okumayan kart okuyu yok. :)
Bir çoğu destekler bu kartlardan sonynin bir kartı var o problem çıkarıyor bunlarda sorun yok piyasadaki nerdeyse her kart okuyucusu bunu okuyacaktır.

hocam şu an bendeki kart okuyucu okumadı da o yüzden :)

2 gb sd kart ve 512 mb mmc kartları okuyan bi okuyucum var, 3-4 sene önce almıştım. bu yeni kartı okumadı. ben yeni aldığım kartın sdhc olduğunu bile bilmiyordum eski normal sd kartlardan zannediyordum ama yeni nesil sd kartlara sdhc diyolarmış.

internette biraz araştırdım, sdhc kart okuyamayanlar olmuş benimkisi gibi ama elle tutulur bi kart okuyucu tavsiyesi bulamadım. şimdi rasgele bi kart okuyucu alırsam desteklemez diye çekiniyorum. siz emin misiniz yeni üretilen bütün kart okuyucuların sdhc okuduğuna? :)

az önce şuna denk geldim:
http://www.vatanbilgisayar.com/goldmast ... I_ID=45372

aletin üzerinde yazıyor sdhc desteği olduğu, fiyatı da makül, desteklediği kart çeşidi de baya fazla. daha dişe dokunur bişey bulamazsam bunu alırım heralde.

Al hoccam kart okuyucuları ucuz oluyor ve bir çoğunun desteği oluyor verdiğiniz linktede desteklendiği yazıyor.

mevcut' Alıntı:
Yeni aldığım dijital fotoğraf makinasının kampayasıyla 4 GB'lık sdhc kart aldım. İnternetten baktığım kadarıyla piyasada buna uyumlu kart okuyucular pek yok.

Bu konuda arama yapmış veya satın almış olan var mı? Masaüstü veya dahili kart okuyucu değil usb bellek tipi bir kart okuyucu arıyorum.

hiç okumazmı hocam. sd ile sdhc kart aynı şey zaten ben 10 liraya aldım bi tane canavar gibi okuyor.

wertyu6' Alıntı:
mevcut' Alıntı:

hiç okumazmı hocam. sd ile sdhc kart aynı şey zaten ben 10 liraya aldım bi tane canavar gibi okuyor.
http://www.uruninceleme.com/?p=7652

şunun benzeri yazılar okuduğum için emin olamadım hocam.

hocam yazının tarihi 28 şubat 2008, şu anda piyasada sdhc okumayan kart okuyucu bulamazsın.

Geri