Seçim İçin Adres Değişikliği

Kodla Büyü

ahmetfx

Süper Üye
Süper Üye
Arkadaşlar dün YSK yeni açıklama yaptı biliyorsunuz.

http://www.ensonhaber.com/yskdan-adres- ... 07-02.html

Adres değiştirme işlemini herhangi bir il nüfus müdürlüğünden yapabilirsiniz diye. Ben 8 Temmuza kadar Mardin'de olacağım. 9 Temmuz son gün. Ben bu işlemi Ankara yerine Mardin'de yapıp adresimi Ankara olarak değiştirebilir miyim? Ama elimde Ankara'ya ait fatura vs. yok. Fakat önceki adresim orasıydı, yani sistemde kaydı vs. var mıdır acaba?

Yardımcı olursanız sevinirim.

Bugün gittim. Başka ile ailemin yanına aldırmak için fatura istediler. Fatura olsa bile benim adıma olmayacak dedim muvafakatname istediler. Bir sürü uğraş. Ankara'da denyeecem şansımı artık.

Re: Ynt: Seçim İçin Adres Değişikliği

ahmetfx' Alıntı:
Bugün gittim. Başka ile ailemin yanına aldırmak için fatura istediler. Fatura olsa bile benim adıma olmayacak dedim muvafakatname istediler. Bir sürü uğraş. Ankara'da denyeecem şansımı artık.
Hocam bende az önce aynı iş için nüfustaydım bana da aynısını söyledi bende ne yapayım babamın aboneliği üzerime mi alayım ikametgah için dedim memur gülümsedi. Babanıza vekalet verin o halletsin veya memlekete gidecekseniz beraber gidin dedi. En sonda da "ya da adamınız varsa birşekilde halledersiniz" dedi.

Geri