seçim görevi iptali?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tansile
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

tansile

Site Gezgini
arkadaşlar istemediğim halde seçim görevi çıktı.dilekçe yazarak görevi iade edebiliyor muyum?

Hocam benim eşime de bana da başkanlık çıktı. 1 yaşında bir oğlum var, bakıcısı o gün farklı semtte oy kullanacak. Başka bakacak kimse de yok. Seçim kuruluna gittim durumu anlatan bir dilekçe yazmamı istediler. Görev kağıdımı da aldı. Tamam mı dedim, tamam dediler. Ancak herkesi kabul etmiyorlar. Ne olur sanki bir sorun isteyenler görev alsın şu işte. Çevremde birçok insan görev istiyor onlara çıkmıyor, biz istemiyoruz bize çıkıyor.

hocam bana da istemediğim halde çıkmıştı. Seçim kuruluna gittim istememe nedenimi belirten bir dilekçe yazdım gelen görev kağıdını da aldılar iptal ettiler. Ama farklı bir ilçede görev yapan arkadaşımda aynı şekilde gitmiş onun mazeretini göreve engel olarak görmedikleri için iptal etmemişler. Umarım sizinkini ederler.

sms le görevli olduğuma dair bilgi geldi ertesi gün seçim kuruluna gittim ben görev istememiştim bana niye görev verdiniz diye sordum kuradan çıkmıştır dediler istiyorsanız iptal edebiliriz deyince ücreti ne kadardı diye sordum 280 dedi peki nerede görevliyim bi köy yeri düşündüm iyisi mi iptal edelim dedim bilgisayar ekranında listeden sildi başka bir işleme gerek yok değil mi dedim yok dedi ve mesele kapandı
geçen seçimde de köyün birinde görevliydim yolunu bile zor bela bulmuştuk ve baya bi sıkıntılı geçmişti o yüzden iyisi mi görev almamak

veysim47' Alıntı:
sms le görevli olduğuma dair bilgi geldi ertesi gün seçim kuruluna gittim ben görev istememiştim bana niye görev verdiniz diye sordum kuradan çıkmıştır dediler istiyorsanız iptal edebiliriz deyince ücreti ne kadardı diye sordum 280 dedi peki nerede görevliyim bi köy yeri düşündüm iyisi mi iptal edelim dedim bilgisayar ekranında listeden sildi başka bir işleme gerek yok değil mi dedim yok dedi ve mesele kapandı
geçen seçimde de köyün birinde görevliydim yolunu bile zor bela bulmuştuk ve baya bi sıkıntılı geçmişti o yüzden iyisi mi görev almamak
İyi para:)

yanınızda isteyen birisini götürüp ona devretmek istediğinizi söyleyin sorun çıkmaz.

Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.Görev almak isteyen birine görevimi devrettim.

Bizim burda görevi devretmek istesek bile geçerli sebep olmadıkça iptal edilmiyor.

Peki ben gelen yazı da görev istemiyorum kısmını imzamaladım. Buna istinaden görev çıksa bile gitmesek ne olur. Nasıl bir cezası var.

Geri