seçim görevvi niye çıkmamış

Kodla Büyü

bilisim5587

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaslar okulda herkese seçimde görev çıkmış ama bana çıkmamış. Neye göre belirleniyor bu seçim görevi ben istiyordum yaaa

online öğrenebileceğimiz yer var mı?
ayrıca daha önceki seçimde okula basvuru için yazı gelmişti bu kez niye gelmedi? yoksa daha erken mi diycem ama açıklandı diyorsunuz...

biz istemiyoruz zorla veriyorlar, isteyenlere vermiyorlar. ne ilginç bir ülke?! önce bir sor kim istiyor kim istemiyor diye? ama nerdeee?

Re: Ynt: seçim görevvi niye çıkmamış

İlk defa görev alacağım sandık kurulu başkanı yapmışlar. Bana ysk dan mesaj geldi

allah allahbu mesajlar bize neden gelmiyor anlamadım... Acaba ile göre değiiyor mu...

Resen görevlendirme olmamalı.Herkes yapacak durumda değil.
Neticede İstemiyenlere geliyor, isteyene gelmiyor.
Okullar istiyorum/istemiyorum şeklinde imza listesi çıkartmalı.

bizde de sorularak istekler doğrultusunda liste hazırlandı.
bana bugün mesaj geldi. "... nolu sandıkta görevlisiniz. görev belgenizi almayı unutmayınız." diye.
bu belgeyi nerden alacağız. bilen arkadaş var mı?

bana da memur üyeyim diye mesaj geldi. hocam eğer köye çıkmışsa seçim kağıdınız jandarmadan kendiniz alıyorsunuz eşim öyle yaptı şehre çıkarsa bir polis memuru imza karşılığında size teslim ediyor (benim öyle oldu)

arkadaş bu nasıl oldu yaw... daha önce hep istiyorum/istemiyorum diye imza istenirdi öyle yapılırdı. bizd bu yıl yeni okulda anlamadım. 60 öğrt sadece 4 kişiye çıkmış
üstelik olayın öncesi hakkında da fikrim yok

bana çıkmamış, arkadaşa çıkmış. 50 lira karşılığında bana sattı. üstüne verdi yani :)

Geri