Hocam bu görevlendirmeleri tam olarak kimin yaptığını, (ör: hakim, ilçe seçim kurulu başkanı, .... vs) ve hangi kriterlere göre öğretmenlere görev çıktığını belirten yazıyı arıyorum. Vaya tamamen ilçe seçim kurulu başkanının ilçedeki müdürlüklerden aldıkları memur listeleri içinden rastgele seçim yaptığına dair bir yazı olsa bile yeter.
Ya da sandık başında görev önceliğinin öğretmenlere olduğuyla ilgili bir yazı var mıdır?
Eğer rastgele seçim yapılıyor da bana çıkmıyorsa, yahu kardeşim bu nasıl iş 100 lerce kişinin olduğu listede üst üste seçimlerde ne tesadüftür ki ben ve 1-2 kişiye daha kura çıkmıyor?
Yani sandık başında görevli personeli görevi belirleme işi kimin ise ben o kişiyi şikayet edecem. Eğer kıdem önemliyse 10 yıllık öğretmen-memur dururken 1-2 yıllık görev süresi olanlara verilmez, eğer sabıka kaydı vs. diyorsa çok şükür zaten hiçbir kavga, gürültü, hatta tartışma bile yok, eğer tecrübe deneyim diyorsa daha önceki görevli olduğum illerde bile görev almış tecrübeli birisi iken, yeni göreve başlayan öğretmenlere görev verilmesi abestir, haa eğer kaşın kara, gözün kara diye görev çıkmıyorsa ona da bi zahmet cevap versinler. Bakalım sebep neymiş. Sendika ön plandaysa, sendikam yok, işte oradan tutabilirler, ama bu da anayasal suçtur. Dilekçe de sağlam yazacam, yeterki görevli personeli kimin hangi kriterlere göre belirlediğini biliyim.