Bakan her söylediği gerçekleştirebilse vay halimize :wink:kandenk' Alıntı:Bakan not olacağını söylemişti ama... :?:
elrond' Alıntı:seçmeli dersler notla değerlendirilmez hocam...not verilmeyecek...gir çık, davranışlarını gir o kadar
Bende 5. sınıflar yok, diğer sınıflarda da ders görünmüyor, davranış notu veremiyorum bu yüzdenmarmarabote' Alıntı:elrond' Alıntı:seçmeli dersler notla değerlendirilmez hocam...not verilmeyecek...gir çık, davranışlarını gir o kadar
5. sınıfların dersine giripte davranış notu vermeye çalışan oldu mu acaba? 6,7,8. sınıflara davranış notu giriliyor ama 5. sınıflar hala eski sistem gibi görünüyor sadece tüm dersler yazıyor yani yalnızca sınıf öğretmeni davranış notu girebilecek :!: Şu durumda 5. sınıflara davranış notu bile veremiyoruz :? Bizim okulla mı ilgili sorun var acaba herkeste mi aynı durum geçerli arkadaşlar kontrol eder misiniz?
Hocam söylediğiniz gibi çıktı. Bende sordum idareye not yok dedi. ayrıca e okulda 5 lere sınav açılmıyor.hakand77' Alıntı:e-okulda not girişi aktif değil.daha sonra değiştirilir mi bilmiyorum ama bakanın dediğinin tersi olacağını düşünerek değerlendirmek lazım...
skolst' Alıntı:ben davranış notu da veremiyorum