Seçmeli Bilişim Dersi

Kodla Büyü

brk123

Site Gezgini
Arkadaşlar 5. sınıft seçmeli dersleri ile ilgili sorularım var;
1-veliler ders seçmeye gelmezse o öğrencilerin durumu ne olacak?
2-en az 10 öğrenci ile sınıf açılıyor. peki üst sınır var mı?

peki hocam öğrenciler şube şube mi gelecik derslere? yoksa ortak seçmeli ders saatinde farklı şubeler gelebilecek mi?

öğrenci seçecek işi hikaye çoğu yerde idare seçecek kimizi elindeki öğretmene göre kimisi kendi düşüncesine göre hangisi iyi olur mantığı ile

19siyaHBeyaz03' Alıntı:
öğrenci seçecek işi hikaye çoğu yerde idare seçecek kimizi elindeki öğretmene göre kimisi kendi düşüncesine göre hangisi iyi olur mantığı ile

evet aynen...

müfettişler gönderiliyormuş okullara sırf seçmeli dersleri kimin seçtiğini tespit etmek için. imzalı dilekçelere bakacaklar.. veli mi seçti öğrenci mi yoksa idareci mi? diye.

alt sınır 10, üst sınır 30 dedi bizim idareciler. üst sınır okulun durumuna göre sanırım

zilal' Alıntı:
müfettişler gönderiliyormuş okullara sırf seçmeli dersleri kimin seçtiğini tespit etmek için. imzalı dilekçelere bakacaklar.. veli mi seçti öğrenci mi yoksa idareci mi? diye.

alt sınır 10, üst sınır 30 dedi bizim idareciler. üst sınır okulun durumuna göre sanırım
umarım dediğin gibi olur öğrenci seçerse seçtiği derse seve seve gelir önemser yoksa çocuk mecbur kalıyorsa çok da verimli olmaz
ayrıca öğrenci seçerse bizim dersin şansı biraz daha fazla olur yoksa dersimizin seçilme ihtimali çok düşük bizim dersimizi ne idare ne de veli önemsiyor
genel bakış açısı öncelikli din dersleri sonrasında matematik ingilizce fen başarıyı artırmak için

hani netten yapılacaktı başvurular.yan okulun öğrencilerinin elinde bir form gördüm.Bilişim seçmişler,drama seçmişler.(işaretlemişler)

Ama üzücü taraf bu okulda ,okula yeni bt öğretmeni atanmış olmasına rağmen.aman ne gerek var ya bt öğretmenine.keşke gelmeseydi.işte formator olur idari işlerde yardımcı olur diyen müdür yardımcıları var.

19siyaHBeyaz03' Alıntı:
zilal' Alıntı:

umarım dediğin gibi olur öğrenci seçerse seçtiği derse seve seve gelir önemser yoksa çocuk mecbur kalıyorsa çok da verimli olmaz
ayrıca öğrenci seçerse bizim dersin şansı biraz daha fazla olur yoksa dersimizin seçilme ihtimali çok düşük bizim dersimizi ne idare ne de veli önemsiyor
genel bakış açısı öncelikli din dersleri sonrasında matematik ingilizce fen başarıyı artırmak için

dersimiz seçmeli olduğu müddetçe hiç şanslı değiliz. kocaman okulda ders fazlalığı var tüm branşlarda öğretmenimiz eksik neredeyse ama tek bilişimci benim okulda. maaş karşılığı zor doluyor. 2 gün seçmeli dersler için 4 saat ayarlanmış.
benim dersi seçseler bile benim zararıma.. çünkü kulüp saati gibi o saatler. anca öğrenci kalabalığı olur. 10 öğrenci çıksa zaten yetiyor. 21 sınıf var 5 lerde.. daha da artıyor ama ben sadece 4 saat girebiliyorum , seçmeli ders saatleri 4 saat çünkü.
8 leride müdür yardımcısı vermek istemiyor. inşallah verir de biraz ekders alırım.

Geri