okulumda basiretsiz,pısırık iş bilmez idarecilerin ve bunlara sürekli sözünü geçiren yeri geldiğinde yalakalık yapan bi kaç öğretmenin seçmeli derslerinin benim ve türkçe, fen bilgisi gibi ana branş ders öğretmenlerinin seçmeli derslerinin yerine tercih edilmesi yüzünden 4 öğretmen arkadaş norm fazlası oldu. diğer üç arkadaş istemeyerekte olsa tercih yaptı ben yapmadım benide re'sen atamışlar...sene başında adaletli bi dağıtım olsaydı yada öğrencilerin seçimine bırakılsaydı kimse norm fazlası olmuyordu...öğrencilerin seçimine hiç bi şekilde bırakılmadı tamamen öğretmen isteklerine göre yapılmış. kılıfına uydurmak için yakın bi tarihte öğrencilere kendi dikta ettikleri seçmeli ders listesini evlerinde velilerine imza attırmak için verdiklerini hatırlıyorum...bi yandan seviniyorum böyle bi idareyle çalışmayacağım için ama kurulu bi düzenim vardı öğrencilerimden de çok menmundum ama yapılan haksızlık benim ve diğer arkadaşlarımın çok zoruna gitti şimdi buna karşı sonuç alabileceğimiz bir itiraz yöntemi varmıdır nasıl bir yol izlemeliyiz?