seçmeli ders e okul sorunu !!! lütfen yardım.

Kodla Büyü

akreptim02

Site Gezgini
Değerli arkadaşlar şimdi okulda matematik uygulamaları seçmeli ders seçtik, seviye1, seviye2 ve seviye3 diye üçünden birini seçmemiz gerekiyor.
Ancak seviye1 veya seviye2 yi seçtiğimde e okulda "öğrenci bu dersi aldığından tekrar seçemezsin" diye uyarı verip kabul etmiyor.
seviye3 ü seçtiğimde "öğrenci seviye1 veya seviye2 den ders almadığından seviye3 ü alamaz" diyor. bu hatayı 7.sınıf öğrencilerinin tamamı, matematik uygulama dersi için veriyor. Acaba e okul da mı hatalı kod var, e okul ve mebbis le uğraşan arkadaşlar bilgi verirmisiniz?

Aynı sorun bende de var aynen dosya bilgisayarın önünde duruyor. Yapamayınca bıraktım :). Sistemde bir arıza olabilir bekleyip görelim. Ama eğer hiç düzelmezse başka seçmeli dersleri girecem sisteme, mesela temel dini bilgiler 2 giremiyorsam peygamberimizin hayatını veya kuran ı kerimi girecem.

ders işlemleri menüsünden 2014-2015 Öğretim Yılı Seçmeli Dersleri den yapılmayacak mı :?: :?:
e okul a girdiğimizde "2014-2015 Eğitim öğretim yılında ortaokul 5,6 ve 7. sınıfta okuyacak öğrencilerin seçmeli ders seçimi ile ilgili Temel Eğitim Genel Müdürlüğünün 29/05/2014 tarih ve 2156853 sayılı yazı gereği Ders İşlemleri/2014-2015 Öğretim Yılı Seçmeli Dersleri ekranı açılmıştır. " haberi var.

Geri