Seçmeli ders için arama motorunu etkin kullanma etkinlikleri

Kodla Büyü

makikosan

Aktif Üye
5. sınıflar için hazırladığım bu bulmacaları kullanarak arama motorunu etkin kullanabilmeyi öğretiyorum. Belki siz de kullanırsınız diye göndermek istedim. iyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Güzel bir etkinlik olur hocam, emeğinize sağlık. :+1:

İndirme adresinin başındaki "www." kısmını silince indiriyor, laf aramızda.

Anahtar kelimeyi en önce bulana çikolata var dedim, harıl harıl çalışıyolar şuan :lol: 5. sınıflar canlarım yaa :)

Bir de gerçekten arama motorunu kullanamayan öğrenciler var. Web sitelerinin yapısına yabancılar. Cevap gözünün önünde duruyo haberi yok çocuğun :) Ya da malum forum sitelerinde alakasız cevaplar geliyor çocuk hiç kafasını yormadan gördüğünü bulmacaya sığdırmaya çalışıyor. Önceki derslerde ve bu dersin başında o kadar da açıklama yaptım halbuki.

İşte bunu yapamayan öğrenciler facebook'ta cirit atmayı biliyor. Sorsan bilgisayar kurtları hepsi. Burdan yetkililere sesleniyorum. Çocuklarımız interneti kullanamıyor, bunu anlayın artık yahu :sleep:

Bende ödüllü yapıyorum bulmacaları, hepsi 1. olmaya çalışıyor. Bulmacayı her bitireninde kağıdına yıldız yapıştırıyorum:) Dediğiniz gibi çoğu facebookta cirit atmayı biliyor ama arama motorunu kullanamıyor.

Geri