seçmeli ders için müdür norm açabilir mi

Kodla Büyü

gakdere

Site Gezgini
Merhaba arkadaşlar benim 5-6 için toplam 28 saat dersim var.müdür amca 7ler için seçmeli seçerek 42 saat girmiş ve normu 2 ye çıkarmış seneye bizim ders seçilmezse norm fazlasıyım müdür amca seneye bizim okılda değil okullar burada yeni dönüştürüldü.ben de internette araştırdım bir mahkeme kararı buldum seçmeli derslere norm verilemez diye bir mahkeme kararı. Bu kararla il milli eğitime gittik dilekçe yazmaya mem dekiler bizim müdür amcanın ahbabı olduğu için kabul etmediler yanlış bişey yok dediler.bu konuda bana tavsiyeleriniz ne olur. Dava açsam nasıl olur.ilim adıyaman

hangi okuldasın hocam adıyaman da bende ordayım. normalde seçmeli saatlere göre norm hesaplanmıyor ama idareciler istediği saati girebiliyor norma. seneye siz değil gelecek olan öğretmen norm fazlası olur. davayı felan da boşver kafanı ağrıtma şimdi. dediğim gibi siz değil gelecek olan öğretmen norm fazlası olur.

Hocam gelenin benden puanı yüksek. Puanı düşük olam gidiyor ha btr olunur kalınır ama görevlendirme usülü olunca da yine norm fazlasıyız. Ben zaten böyle nir teklif getirene kızıyorum kendisi ve eşi de bilgisayar öğrt.durumu biliyorlar yani. Allah hayrını göstermesin o insanlara kendi çıkarı için başkasını yıkıyorlar.yok hocam artık inat oldu.dava açacağım hem etik değil hem yasal değil yapılanlar.50.yıldayım hocam siz hangi okuldasınız

Seçmeli dersler normalinde hesaba katılmaz bize verilen talimat böyledir. Fakat enteresan durum bilişimcilerde. 1'er şube ve ders saatim 6 şuanda. Normalde 4 saat olması gerekirken tuhaf bir durumla 6 oldu. Yani norm fazlası olmaktan kurtuldum. Seçmeli derslerimizden beden veya diğer dersler için NORM değiştirmedik haberiniz olsun.
Not: Müdür yardımcısıydım ben ilgileniyodum o sebeple yazdım.

Hocam siz norm fazlası olmaktan kurtulmuşsunuz ben norm fazlası oluyorum norm 1 ve 28 saat ders var.hop seçmeli ekle norm 2 42 saat ders var.seçmeli dersleri çık seneye 28 saat ders norm 1 puanı yüksek olan kalıyor düşük olan benim ve güle güle ama nereye ......herkes norm fazlası olabilir önceden de yaşadık dersler zorunlu olmadan önce neredeyse hepimiz norm fazlasıydık.mesele hile oyunla sahtekarlıkla iş yapmak ve hakka girmek.ben hakkımı helal etmiyorum.neyse arkadaşlar yorumlarınız benim için önemli teşekkür ederim

gakdere' Alıntı:
Hocam siz norm fazlası olmaktan kurtulmuşsunuz ben norm fazlası oluyorum norm 1 ve 28 saat ders var.hop seçmeli ekle norm 2 42 saat ders var.seçmeli dersleri çık seneye 28 saat ders norm 1 puanı yüksek olan kalıyor düşük olan benim ve güle güle ama nereye ......herkes norm fazlası olabilir önceden de yaşadık dersler zorunlu olmadan önce neredeyse hepimiz norm fazlasıydık.mesele hile oyunla sahtekarlıkla iş yapmak ve hakka girmek.ben hakkımı helal etmiyorum.neyse arkadaşlar yorumlarınız benim için önemli teşekkür ederim

hocam durumunuzu kesinlikle anlıyorum bende aynı durumdayım, seçmeli dersler için norm istemek sonra da seçmeli seçmeyip normu düşürmek çok büyük hak yemektir ve yanlış bir uygulama bence.

dava açmadan önce işi usulüne göre yap hocam.
..
1. okul müdürlüğüne dilekçe ver. kurum normunu öğren. (Resmi bir belgede norm durumu yazılıysa buna gerek yok)
2. Kurum normu dediğiniz şekilde hesaplandıysa okul müdürlüğüne ikinci bir dilekçe yaz ve durumu açıkla.
...
kurumumuzda ... adet sınıf vardır. bu sınıflar ... saat bilişim dersi göreceklerdir. bu nedenle kurum normu ... yönetmeliğin ... maddesine göre 1 olması gerekirken 2 olarak girilmiştir. Hesaplamada yapılan bir yanlışlık varsa İlgili yanışlığın düzeltimesi, konu hakkında tarafıma bilgi verilmesi, aksi takdirde doğacak hak kayıplarımın tazmini için sorumlular hakkında yasal işlem başlatılacağımın bilinmesi hususunda
gereğini arz ederim
...
cümleleri sen düzeltirsin. devriklik olabilir. müdürden önce de git sekretere kayda sok. sayı / tarih bilgilerini al ve bekle...

Geri