Hocam ben 5 6 7 ve 8 ler için ayrı ayrı dosyalar oluşturuyorum. Bu şekilde daha rahat olur sizde öyle yapın.eridim' Alıntı:Okulum 4000 e yakın mevcudu var. Kayıt Alanı 1500 ve öğretmen sayısı 25 ile sınırlı nasıl artırabiliriz.
Evet ben yaptim. Dersi Öğrenci kendisi sectigi icin zaten rasgele dağıtmasi işe yaramaz. Zaten ogrencinin sectigi dersleri girmek zorundayiz. Biz dağıtım yaparken öğrencinin zorunlu dersine giren öğretmeni o öğrenciye atıyoruz. Derleri girerkende İSTATİSTİK sayfasından dengeli olarak girersek bir öğretmene yığılmasolmaz. Sizin okulda seçmeli dersleriniz farklı günlerde herhalde bizimki hepsi aynı günde. Gerçi farketmez herhalde bu programda işe yarar. Sonuçta tüm dersler 2 saat.bilisimci61' Alıntı:hocam siz mi yaptınız elinize sağlık bende buna benzer biraz daha farklı bir excell kullanıyorum ama her ikisinde de öğrencilerin hangi dersi hangi gün alacağına dair dağılımı elle yapıyoruz. bunu dengeli sayı dağılımına göre yapan bir program yok maalesef, 4 gün boyunca bu dağılımı yaptım. bu sene iyice karıştı resmen. kaldırsınlar artık şu seçmeli saçmalığını nelerle uğraşıyoruz yaa
graur' Alıntı:Evet ben yaptim. Dersi Öğrenci kendisi sectigi icin zaten rasgele dağıtmasi işe yaramaz. Zaten ogrencinin sectigi dersleri girmek zorundayiz. Derleri girerkende İSTATİSTİK sayfasından dengeli olarak girersek bir öğretmene yığılmasolmaz. Sizin okulda seçmeli dersleriniz farklı günlerde herhalde bizimki hepsi aynı günde. Gerçi farketmez herhalde bu programda işe yarar. Sonuçta tüm dersler 2 saat.bilisimci61' Alıntı:hocam siz mi yaptınız elinize sağlık bende buna benzer biraz daha farklı bir excell kullanıyorum ama her ikisinde de öğrencilerin hangi dersi hangi gün alacağına dair dağılımı elle yapıyoruz. bunu dengeli sayı dağılımına göre yapan bir program yok maalesef, 4 gün boyunca bu dağılımı yaptım. bu sene iyice karıştı resmen. kaldırsınlar artık şu seçmeli saçmalığını nelerle uğraşıyoruz yaa