seçmeli ders planları

Kodla Büyü

melekcevikoz

Aktif Üye
6.sınıf seçmeli derslerden biri olarak bilişimi tekn.ve yazılım dersi seçildi. Arkadaşlar daha önce bu dersin seçmelisine giren arkadaşlar var mı? Ne işliyorsunuz planınız var mı? Daha önce de yardım istemiştim. Habibocak hocam kaynak göstermişti ama orada seçmeli dersin planını göremedim

Yalnız 6.sınıflarda Bilişim Teknolojileri ve Yazılım dersi seçmeli değil zorunlu. Seçmeli olarak yok hocam

zorunlu derse giriyorum zaten. bir de seçmeli ders olarak seçildi farklı şubelerden gelen öğrencilerin dersi örneğin matematik uygulamaları, bilim uygulamalrı vb.

Hocam talim terbiye den ortaokul haftalık ders çizelgesine bakarsanız, 5 ve 6.sınıflarda seçmeli dersler kısmında bilişim teknolojileri ve yazılım bulunmamakta.7 ve 8.sınıflarda seçmeli ders olarak verilebilmektedir. eğer ders seçildiyse de sanırım bir yanlışlık yapıldı ozaman.

CeM_G' Alıntı:
Hocam talim terbiye den ortaokul haftalık ders çizelgesine bakarsanız, 5 ve 6.sınıflarda seçmeli dersler kısmında bilişim teknolojileri ve yazılım bulunmamakta.7 ve 8.sınıflarda seçmeli ders olarak verilebilmektedir. eğer ders seçildiyse de sanırım bir yanlışlık yapıldı ozaman.
Aynen Hocam,

5 ve 6. sınıfta seçmeli Bilişim olmaz. 7 ve 8. sınıflarda olur.

Geri