patari' Alıntı:istermisin bu videoları hazırlayan bir bilgisayar öğretmeni olsun,
dobra1979' Alıntı:matematik fen dururken bizim ders seçilir mi seçilse bile sınıflar 30 kişi olursa nasıl olacak ayrıca nasıl olmuşsa fatih projesinden görüntü yoktu videoda ben olsaydım dokunmatik tahtaları eklerdim
Lütfen Fatih Prıjesini Bt öğretmenleri sahiplenmesin uhaha:dobra1979' Alıntı:matematik fen dururken bizim ders seçilir mi seçilse bile sınıflar 30 kişi olursa nasıl olacak ayrıca nasıl olmuşsa fatih projesinden görüntü yoktu videoda ben olsaydım dokunmatik tahtaları eklerdim
karinca_52' Alıntı:dobra1979' Alıntı:matematik fen dururken bizim ders seçilir mi seçilse bile sınıflar 30 kişi olursa nasıl olacak ayrıca nasıl olmuşsa fatih projesinden görüntü yoktu videoda ben olsaydım dokunmatik tahtaları eklerdim
öğrenciler benim dersi ilk sıradan seçiyor sayın hocam demekki seçilir
olabilir.videolar çok yetersiz ve ders içeriğiyle alakasız çoğu.mebin eğitimle arasında ne kadar uzaklık olduğu belli oluyor.kitap içeriğine bak videolara bak.antiformator' Alıntı:Bizim dersin videosu diğerlerinden uzun ve sonunda Bilişim Teknolojileri ve Yazılım dersini seçin deniliyor. Hazırlayan kesin bizden
dobra1979' Alıntı:karinca_52' Alıntı:dobra1979' Alıntı:matematik fen dururken bizim ders seçilir mi seçilse bile sınıflar 30 kişi olursa nasıl olacak ayrıca nasıl olmuşsa fatih projesinden görüntü yoktu videoda ben olsaydım dokunmatik tahtaları eklerdim
öğrenciler benim dersi ilk sıradan seçiyor sayın hocam demekki seçilir
ya inş diyeyim hocam peki kaç grup olabiliyor en fazla yani şöyle sorayım 40 kişi seçti dersi biz bunu 3 grup yapabilirmiyiz?? yoksa 40 kişiyede aynı anda dersemi girecez çok verimsiz olur.
Bence video güzel olmuş. Hazırlayanlara teşekkürler. Resimlerin yabancı olmasının bence çok bi önemi yok. Verdiği mesaj bence çok anlamlı. Bizim dersimiz artık bilgisayar dersi değil. Neden hala bilgisayar geliyor aklımıza anlamıyorum. Bizim daha çok teknolojiyi anlatmamız lazım. rock arkadaşımınız dediği gibi. Eğer bilgisayara takılıp kalırsak sonumuz BT sınıfları gibi olacak. 3-5 yıl sonra nasıl bir teknoloji olacak bilmiyoruz ama ne olacaksa onu mebde bizim anlatmamız güzel olur. Ama BT sınıfında ama etkileşimli tahtada.rock' Alıntı:bu ne ya. resmen teknolojiyi anlatmış. biz de sorana bilgisayar öğretmeniyiz diyoruz. bu videoya göre bizim dersi seçen öğrenci ve veliler, biz office, işletim sistemi falan anlatırsak biz bilgisayar dersi seçmedikki hocam hani biz dokunmatik ekranlı teknolojileri tablet pc leri navigasyon cihazlarını falan öğrencez sanıyoduk hani bizim ipadlerimiz nerde derler gibi geliyo bana. insan o video da 1-2 de bilgisayar gösterirdi en azından. bazı velilerin bu dersin videosunu izleyince aklına bilgisayar geleceğini hiç sanmıyorum. 10 yıllık PC lerde yeni bilişim teknolojilerini anlatacağız aynı o videodaki gibi internetten yeni teknolojilerin inceleme videoları indirir izletiriz artık. (Noktadan sonra baş harfler büyük...)