Seçmeli dersler neye göre kime göre seçilecek?

Kodla Büyü

kgunduz

Seçkin Üye
Seçkin Üye
S.a.
Yani okullarda bu seçmeli dersler için bi savaş mı vericez toplantılarda? savaşı kaybedip norm fazlası olup okuldan mı gidicez?
Yoksa öğrenciler e okuldan mı seçicek?
Neye göre nasıl seçilecek?

Şu saat oldu hala adam gibi bir açıklama yapmadılar. Öğrenci mi seçecek idare mi seçecek, BT si olan okullarda zorunlu seçmeli mi olacak belli değil.
Okullar açılınca ne olacağımızı düşünmekten yine yaz tatilimiz zehir olacak. :verymad:

En kuvvetli ihtimal sandalye kapmaca oynamak zorunda kalacağımız. :D
Müdür ortaya seçilecek toplam ders çeşidi kadar sandalye koyup müziği açacak, seçmeli ders öğretmenleri oynamaya başlayacağız. Müzik kesildiği anda sandalyelere oturabilenlerin dersi seçilecek ayakta kalanların ise dersi seçilmeyecek ve norm fazlası olup başka okulda şansımızı arayacağız.

fahrican' Alıntı:
En kuvvetli ihtimal sandalye kapmaca oynamak zorunda kalacağımız. :D
Müdür ortaya seçilecek toplam ders çeşidi kadar sandalye koyup müziği açacak, seçmeli ders öğretmenleri oynamaya başlayacağız. Müzik kesildiği anda sandalyelere oturabilenlerin dersi seçilecek ayakta kalanların ise dersi seçilmeyecek ve norm fazlası olup başka okulda şansımızı arayacağız.

süper benzetme
:puhaha: :puhaha: :puhaha:

Salon moderatörüyüm;
Öğrenci seçecek,Talim Terbiye Kurulu Başk. uzaktan eğitimde geçen hafta açıklama yaptı.Öğrenci isteği doğrultusunda açılacak ve ders saati sayısı en az 2 ders saati olacak.

Benim ders seçilmedi, idare seçmeyelim falan diyordu. Sene boyunca usanmıştım zaten onlardan, seçmeyin dedim. Böylelikle okulda tek öğretmen olarak norm fazlası duruma düştüm. 2 senede 3. okulum olacak, bakalım.

öğrenci seçecekse kesin bilişimi seçer kesin o yüzden ilk defa bi konuda şanslıyız :) :++:

benim fikrim, sistem şöyle olacak,

okullar yine günlük 6 saatten devam edecek bu şekilde 30 saat dolduralacak...
yılsonunda seçmeli dersler ortaya konacak öğretmenler dersleri seçecek, ders ve öğretmeni panolara asılacak, öğrenciler ve veliler istediği dersi sececek bu şekilde dersin kontejanı belli olacak sayılar asılacak az ise son istekler alınacak sayılar 10 ve üzeri olursa o dersin seçimi olacak (şubeler 5-6-7-8 karışık olacak) ve yılsonunda sisteme o dersler ve öğretmenleri girilerek bir daha ki sene dersler işlenmiş olacak,
ders işlenişi de okul sonrası yapılacak yani günlük 6 saatin bitiminde ders olan öğretmen ve öğrenci dersini görmek üzere okulda kalacak ve bitince çıkacaklar...
tıpkı okul sonrası yapılan egzersizler gibi öğretmenler de ekdersini almış olacak, ders seçmeyen öğretmen ve öğrenci aynı eskisi gibi çıkış zilinde çıkacak...
benim acizane fikrim bu.saygılar...

Geri