Seçmeli derslere kim girer

Kodla Büyü

herohamster

Süper Üye
Süper Üye
merhaba arkadaşlar okulda seçilen seçmeli derslere okuldaki BT rehber öğretmenin girmesi zorunlumu kim girer o derslere bilgisi olan varmı teşekürler

hocam branşların girebilecekleri yan alan derslerin listesi vardır mesela tarih öğretmeni seçmeli bilişim dersine istemediği taktirde sokulamaz yada bir bilgisayarcı istemediği halde beden resim dersine girdirilemez yada beden eğitimci dururken sağlık bilgisi dersini coğrafyacıya verirlerse beden eğitimcinin bir dilekçe ile itiraz etmesine bakar.
Google aratıp bulursan demek istediğimi anlarsın

dersine göre değişir.
meşhur bir 80 nolu çizelge vardır. ona göre önce o dersin öğretmenleri, sonra varsa sertifika sahibi olan öğretmenler, daha sonra da istekli öğretmenler
ama maaş karşılğı + zorunlu ek ders süresini dolduruyorsa girmesi ZORUNLU DEĞİLDİR.

BT rehber öğretmen olarka görevlendirildiğimizde en fazla kaç saat derse girmemiz gerekiyor..benim okulda 16 saat ders var ve seçmeli dersler var ben BT rehberliğine başvurdum seçmeli derslerde benim girmem gerekiyormu ..

BaRBaRYaN' Alıntı:
alanınız dışındaki derslere istemezseniz girmezsiniz.
hocam Bt Rehber olarak görevlendirildim okuldaki seçmeli bilgisayar derslerine benimmi girmem gerekiyor..BT rehber öğretmenin girmesi gereken ders saati kaç

herohamster' Alıntı:
BaRBaRYaN' Alıntı:
alanınız dışındaki derslere istemezseniz girmezsiniz.
hocam Bt Rehber olarak görevlendirildim okuldaki seçmeli bilgisayar derslerine benimmi girmem gerekiyor..BT rehber öğretmenin girmesi gereken ders saati kaç

7 ve 8 lerdeki Seçmeli Bilişim Teknolojileri ve Yazılım dersini kastediyorsanız girmeniz gerekir diye düşünüyorum.

herohamster' Alıntı:
BT rehber öğretmen olarka görevlendirildiğimizde en fazla kaç saat derse girmemiz gerekiyor..benim okulda 16 saat ders var ve seçmeli dersler var ben BT rehberliğine başvurdum seçmeli derslerde benim girmem gerekiyormu ..
Hocam 30 saat ders varsa 30 unada sen girersin.. Öncelik derstedir.. Gerekirse BTR onayı almazsınız..

Geri