seçmeli derslerle ilgili..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hhhh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

hhhh

Aktif Üye
yönetmelikte var mı bilmiyorum ama bilgisayar sınıfı olan okullar seçmeli derslerde bilgisayar desini seçmek zorunda değil mi? yönetmelikte idare belirler diyor ama öncelik yok..

zorunlu olsa seçmeli olmazdı :idea: (yabancı dil hariç tabi, öğrenemediğimizden seçmeli ders olarak da koymuş talime ve terbiye sağolsun.)

bilgisayar laboratuarı olan okullarda bilgisayar dersi zorunlu seçmeli derstir... çünkü adama sorarlar öğretmenin var laboratuarın var neden seçmiyorsun...

brahif_06' Alıntı:
bilgisayar laboratuarı olan okullarda bilgisayar dersi zorunlu seçmeli derstir... çünkü adama sorarlar öğretmenin var laboratuarın var neden seçmiyorsun...
Bir Allah'ın kulu da sormaz.. BT sınıfları dağıtılsın, ders seçilmesin, öğretmen gelsin gitsin falan filan... Bir kişi sorarsa ne olayım ki örneklerini hergün buradan okuyoruz...

seçilmek zorundaydı eskiden..şimdi ise medya okuryazarlığı zorunlu seçmeli gibi bir şey oldu..öğrenci ilköğretimi bitirmeden o dersi almak zorundaymış en az 1 sene...labımız var ama dersimiz yok..komedi gibi bir ülkede yaşıyoruz...

eeeee' Alıntı:
seçilmek zorundaydı eskiden..şimdi ise medya okuryazarlığı zorunlu seçmeli gibi bir şey oldu..öğrenci ilköğretimi bitirmeden o dersi almak zorundaymış en az 1 sene...labımız var ama dersimiz yok..komedi gibi bir ülkede yaşıyoruz...

Hocam ilköğretim mi kaldı :)

sayın hocalarım bu konuyla ilgili bizde şöyle bir sıkıntı var başlığı görmüşken sorayım dedim seneye okulumuzdaki arkadaşlardan biri dersler grup olmadığı için norm fazlasına düşüyor kıdam derece si en az olan o norma düşmemesi için seçmeli derslerden seçsek o zaman ders saati tamlanıp normu kurtarmış olabilirmiyiz

Mudur geldı sınıf yok seneye secmeyelım dedı devamında bu pc lerı ne yapayım dedı :)= sınıflarda full projeksıyon pc var bakım ne edecek norm fazlasıydım tercıh yaptım gıdecegım okul muduru de ıkı mudur mavını var oda yok seneye secmeyecez dagıtacaz dıyor tam eylence bana bakım ne olacak sevıyorum bolumumu gelen vuruyor gıden vuruyor ogretmenlere sorsan hıc yerınden kalkmayan hep oturan konumundayız o derse ben tamıre gıderım geldıgınde benı orada gorur oh ne ala der :)= sevıyorum formatorlugu sevıyorum hayatı sevıyorum sızı sınırden ne yazıcamı bılemez oldum yarın ola hayrola acıklansında yenı okulum

Geri