Seçmeli derste ne yapıyorsunuz

Kodla Büyü

serkanaytekin

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar konular bitti, birazdan seçmeli dersim var, sizler neler yaptırıyorsunuz son zamanlarda?

zeka oyunu oynatıyorum son 2 derstir. paintte gördükleri bir nesneyi çizmeye çalıştırmıştım. el becerisi ve paint öğrenmeleri için....

Ben Exceldeyim. Yarın da seviye tespit yapacağım. Sene sonundaki durularını görmeleri için.

hcrturk' Alıntı:
sene sonunda durum görmek.... bilişimde seviye tespit ölçmek :!:
tuhaf geldi bi an :) :(

Hocam ben öğrencilere seneye de seçtiklerinde seviye sınıfları oluşturacağımı söyledim. Zaten dersi seviyorlar. Şimdiden ders işlenişinde bir davranış geliştiremezsek daha kötüye gidecek işler.

Notun karneye geçmesi onlar için önemli değil. En başarılarına da ders içinde başarı belgesi vereceğim. Maksat çocuğun emeğini karşılayabilmek.

ben derse girene kadar ne anlatacağıma karar vermiyorum çocukjlar bilgisauarları açın derken düşünmeye başlıyorum bugün ne anlatsam diye bilgisayarlar açılmadan da karar veriyorum

powerpointte animasyon çalışmaları ve köprü çalışmaları yapıyoruz.zevkli ve uğraştırıcı oluyor.

çoklu ortam uygulamaları (çevrimiçi sunu çevrimdışı sunu video ses, animasyon 2d 3d çizm araçları) diye bir konu var bu konuyu işleyen var mı varsa ne anlattınız????

Geri