Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
elimde 500 gb'lık seagate harici hdd var bilgisayar görmüyor. galiba hdd'nin kablo girişinde sorun var çünkü ışığı yanmıyor. içindekileri zarar görmeden nasıl kurtarabilirim. garantiye göndersem içindekileri silerler mi?
Hocam aldığınız yerin servisini arayıp, içindeki bilgilerin önemli olduğunu ve kurtarmak istediğinizi söyleyin. Eğer giriş arızalandıysa ürünü ddeğiştireceklerdir. onarma yapılamayacak hataysa işiniz zor. Olmayacak hata ise hdd yi arızalı şekilde alıp onu bilgi kurtarma labına gönderebilirsiniz. Tabi ne kadar fatura çıkarırlar bilmiyorum.
Kimsenin başına gelmesin hocam. Gerçekten zor. Benim de hdd'm arızalanırsa ne yapacağımı bilemem. Yedek almak da ne kadar sağlıklı oluyor, onu da yapamıyoruz ki
Hocam benimde aynı marka 320 Gb harddiskimi bilgisayar görmedi, ancak ışığı yanıyordu. Bugün servisi aradım, kurtarma yapmıyoruz dedi. Bende çok üzüldüm, ama yapacak bişey yok. Gönderdim servise.