Seagate Harici HDD Sorunu

Kodla Büyü

amdturion

Seçkin Üye
Seçkin Üye
elimde 500 gb'lık seagate harici hdd var bilgisayar görmüyor. galiba hdd'nin kablo girişinde sorun var çünkü ışığı yanmıyor. içindekileri zarar görmeden nasıl kurtarabilirim. garantiye göndersem içindekileri silerler mi?

değiştirdim hocam zaten kabloyu taktığımda taktığım yer oynıyor zaten galiba bağlantısı koptu :(

Hocam aldığınız yerin servisini arayıp, içindeki bilgilerin önemli olduğunu ve kurtarmak istediğinizi söyleyin. Eğer giriş arızalandıysa ürünü ddeğiştireceklerdir. onarma yapılamayacak hataysa işiniz zor. Olmayacak hata ise hdd yi arızalı şekilde alıp onu bilgi kurtarma labına gönderebilirsiniz. Tabi ne kadar fatura çıkarırlar bilmiyorum.

teşekkür ederim hocm en iyisi firmayı arayıp bilgi almak. inşallah kurtarırım kurtaramazsam çok üzülürüm çünkü senelerin emeği var içinde :(

Kimsenin başına gelmesin hocam. Gerçekten zor. Benim de hdd'm arızalanırsa ne yapacağımı bilemem. Yedek almak da ne kadar sağlıklı oluyor, onu da yapamıyoruz ki :)

Geçmiş olsun hocam, 2 TB'lık harici diskimin arızalandığını düşünmek bile istemiyorum açıkcası.kolay gelsin :)

benim merak ettiğim kablo girişindeki arızanın yapılıp yapılamayacağı. garantiye göndermem muhtemelen. çünkü içindekileri siliyorlarmış garantiye gidince.

Hocam benimde aynı marka 320 Gb harddiskimi bilgisayar görmedi, ancak ışığı yanıyordu. Bugün servisi aradım, kurtarma yapmıyoruz dedi. Bende çok üzüldüm, ama yapacak bişey yok. Gönderdim servise.

Geri