selamunaleyküm
Üye
selamunaleyküm' Alıntı:rakamlarla konuuyoruz hocam. minimum 1983 atama olacak.
alican44' Alıntı:ve aleyküm selam. okul öncesi 100 kişi daha artsaydı bizim hanımda atanacaktı
selamunaleyküm' Alıntı:bunu neye dayanarak söylüyorsunuz. Ben size rakamlarla 1983 minimum atama sayısını garanti ediyorum. bizim atanmışlar bu kadar karamsar olmasa bu bölüm böyle yerlerde sürünmeycekti.500 verseler bilişim için iyi bir sayı diyen bile gördükten sonra.
selamunaleyküm' Alıntı:peki yıllardır 85-90 larla atanan fen bilgisi öğretmenleri geçen sene 4+4+4 ile puanları nasıl aniden 10 puan birden düştü. ortada tecrübe edinilecek bir şey yok. bundan çok değil 3 ay önce kim dersler zorunlu olacak dese inanırdınız? Bazı şeyler değişiyor farkına varın artık. Kalıp yargılarınızı da bırakın. Meb bakanı danışmanı bile her fırsatta bölümümze övgü yagdırıyor. Bu sene atamalarda ciddi bir artış olacağını söylüyor ayrıca medya okur yazarlıgı dersini bizim vermemiz gerektiğini söylüyor. Bunu ben değil Enes Bey söylüyor. Buyrun https://twitter.com/Eneskaraman1 Durum böyleyken hala 1000 verseler yarabbi şükür bizim bölüme fazla bile zihniyeti bana pek mantıklı gelmiyr.
selamunaleyküm' Alıntı:Az önce Meb Müsteşarı Tv'de "Bu sene bilişim teknolojileri öğretmenlerine pozitif bir ayrımcılıktan söz edilebilir" dedi. Üstelik medya okuryazarlığı da bizim branşa açılmış. Fikirlerinizde değişme olur mu hocam