Selamunaleyküm

Kodla Büyü
1149034_425293137588207_1222398062_n.jpg

Aleykümselam hocam bende dediğiniz gibi 2000-2500 arası bir atama bekliyorum ama muhatap meb olunca pek güvenemiyorum açıkçası. Umarım kısa sürede atanırız da şu nickimi değiştiririm :)

selamunaleyküm' Alıntı:
rakamlarla konuuyoruz hocam. minimum 1983 atama olacak.

Geçen senekinden daha çok alım olacağı kesin dersler zorunlu olunca normlar açıldı. Keşke dediğiniz kadar olsa atama ama bence de 1000 civarı olur...

bunu neye dayanarak söylüyorsunuz. Ben size rakamlarla 1983 minimum atama sayısını garanti ediyorum. bizim atanmışlar bu kadar karamsar olmasa bu bölüm böyle yerlerde sürünmeycekti.500 verseler bilişim için iyi bir sayı diyen bile gördükten sonra.

selamünaleyküm hocam yorumuna baktım da biraz sert üsluplu birisin bence bu yıl alım 8000 olur rakamlara göre konuşuyorum bende :) hocam eğri otur doğru konuş 40 ta 1 verirse yani 1000 kişi şükür... ha gönül ister ki bir tane arkadaş bile boşta kalmasın ve kalmazda inşallah ama biraz da gerçekçi olmak lazım...

not: inşallah kontenjanlar açıklandığı zaman burada bu mesajım ile beni yerin dibine sokarsın emin ol gücenmem bilakis sevinirim de...

alican44' Alıntı:
ve aleyküm selam. okul öncesi 100 kişi daha artsaydı bizim hanımda atanacaktı :)

hadi inşallah artarda sizin hanımda atanır darısıda bizimkine olur inşallah..:) bu sene bilişimciler maksimium 2000 minumum 1700 civarı olur fazlası hayal olur gibi geliyor...

Ben normumuzun 5000 civarı olduğunu düşünüyorum.
ilk atamada atanacak sayılardan sonra güncellenecek normlara tekrar bakarız.
dolayısıyla 1000-1500 arası olacak diye tahmin ediyorum

selamunaleyküm' Alıntı:
bunu neye dayanarak söylüyorsunuz. Ben size rakamlarla 1983 minimum atama sayısını garanti ediyorum. bizim atanmışlar bu kadar karamsar olmasa bu bölüm böyle yerlerde sürünmeycekti.500 verseler bilişim için iyi bir sayı diyen bile gördükten sonra.

Tecrübelerime dayanarak söylüyorum hocam...
Geçen sene 10.09.2012 Tarihli yapılan atamada 313 Bilişim Teknolojileri Öğretmeni atanmış. 1 sene içinde senin dediğin kadar arttırmazlar hocam...
Senelerdir bizi süründüren mantalite bizim branştan o kadar atama yapmaz. Keşke yapsalar...
Sayılar açıklanınca görürüz hocam. İnşallah ben haksız çıkarım sen haklı çıkarsın...

peki yıllardır 85-90 larla atanan fen bilgisi öğretmenleri geçen sene 4+4+4 ile puanları nasıl aniden 10 puan birden düştü. ortada tecrübe edinilecek bir şey yok. bundan çok değil 3 ay önce kim dersler zorunlu olacak dese inanırdınız? Bazı şeyler değişiyor farkına varın artık. Kalıp yargılarınızı da bırakın. Meb bakanı danışmanı bile her fırsatta bölümümze övgü yagdırıyor. Bu sene atamalarda ciddi bir artış olacağını söylüyor ayrıca medya okur yazarlıgı dersini bizim vermemiz gerektiğini söylüyor. Bunu ben değil Enes Bey söylüyor. Buyrun https://twitter.com/Eneskaraman1 Durum böyleyken hala 1000 verseler yarabbi şükür bizim bölüme fazla bile zihniyeti bana pek mantıklı gelmiyr.

selamunaleyküm' Alıntı:
peki yıllardır 85-90 larla atanan fen bilgisi öğretmenleri geçen sene 4+4+4 ile puanları nasıl aniden 10 puan birden düştü. ortada tecrübe edinilecek bir şey yok. bundan çok değil 3 ay önce kim dersler zorunlu olacak dese inanırdınız? Bazı şeyler değişiyor farkına varın artık. Kalıp yargılarınızı da bırakın. Meb bakanı danışmanı bile her fırsatta bölümümze övgü yagdırıyor. Bu sene atamalarda ciddi bir artış olacağını söylüyor ayrıca medya okur yazarlıgı dersini bizim vermemiz gerektiğini söylüyor. Bunu ben değil Enes Bey söylüyor. Buyrun https://twitter.com/Eneskaraman1 Durum böyleyken hala 1000 verseler yarabbi şükür bizim bölüme fazla bile zihniyeti bana pek mantıklı gelmiyr.

Bu ülkede yıllardır kadrolu istihdam edemiyoruz diye kısıtlı özlük haklarına sahip sözleşmeli öğretmenler çalıştırdılar ama seçimden önce 3 gün içinde senelerdir sözleşmeli çalışan öğretmenleri kadroya geçirdiler... Bu zamana kadar olmuyordu da 3 gün içerisin de ne değişti de hepsi kadrolu oldu orasını kimse çözemedi...
2015'de bir seçim daha olduğunu da göz önünde bulundurmak lazım. Bu sene 2000 atama yaparlarsa bir sonraki senede en az o kadar daha yapmaları gerekir... Kim bilir ne hesaplar dönüyordur... O yüzden asıl belirleyici olan senin hesapların değil bu hesaplar...

Bu ülkede söylenenler ve yapılanlar birbirini tutmuyor işte... Lafla peynir gemisi yürüseydi dediklerin çok mantıklı gelirdi...
Biraz gerçekçi düşünmek lazım, hayal dünyasının kimseye faydası yok...

Sayının artacağı kesin ama senin dediğin kadar da artar mı göreceğiz...
Tekrar söylüyorum inşallah sen haklı çıkarsın 2000'e yakın BT Öğretmeni ataması yaparlar...

Az önce Meb Müsteşarı Tv'de "Bu sene bilişim teknolojileri öğretmenlerine pozitif bir ayrımcılıktan söz edilebilir" dedi. Üstelik medya okuryazarlığı da bizim branşa açılmış. Fikirlerinizde değişme olur mu hocam :)

selamunaleyküm' Alıntı:
Az önce Meb Müsteşarı Tv'de "Bu sene bilişim teknolojileri öğretmenlerine pozitif bir ayrımcılıktan söz edilebilir" dedi. Üstelik medya okuryazarlığı da bizim branşa açılmış. Fikirlerinizde değişme olur mu hocam :)

Hadi bakalım hayırlısı... :+1: Her zaman olduğu gibi yine havada kalmaz inşallah söylenilenler...

Ne kadar karamsar ve boş konuşan bi zümre olmuşuz arkadaş. Ders ilk defa zorunlu olmuş ve 40 bin atama olacak deniyor hala 1000 üstü olmaz diyen zat ı şahaneler var. Ben 2008 de atandım o zaman toplam 18bin kişi atandı 900civarı bilişimdi. Şimdi dersin zorunlu olduğu ve bilişime pozitif ayrımcılık sözü varken en az 1800 atama olur. Benim kafamı karıştıran asıl konu bu teknoloji tasarıma geçip geri dönen kaç kişi olduğudur bu da etkiler atamayı.

Geri