bilisimcil' Alıntı:
Farklı ildeyim ilçe meme gittim bugün 2 senedir evimin yakınında köy okulunda alıyorum semineri bugün ise adamlar bizim belirledigimiz okulun (ilkokul, ortaokul ve lise branşları için ildisindan gelen ogrt. 3 okul belirlemişler) dışında bi okulda alamazsınız semineri diyor yaw arkadaş meb isimiz kolaylassin diye ildisinda alın diyor ilce mem kalkmış okul belirlemiş bu okul dışında alamazsin semineri diyor
Gittim güzel bi üslupla rica ettim sube müdüründen baskalarida ayni durumda var olmaz diyor ya kardesim niye baştan bunu dusunmuyorsun ki benim gorev yerimde okul uzakligimla suan ssemineri almak icin belirledigin okulda aynı uzaklikta ne anladım ki ben bu işten onca yolu gitmeyi goze alacak olsam giderdim gorev yerime
Durum budur arkadaslar yokmudur bu isin bi oluru yani itirazi falan
Olurmu olur yani.
Bakanlık yazısını ekleyip, bir dilekçe ile şu anda bulunduğunuz ilçe mem e sorarsanız?
Ister hemen
İster haftaya cevap verirler.
Sonuç alırsınız merak etmeyin.
..........................................................
Hiç Unutmam bir seminer döneminde ilçe ve il farkı yoktu.
Tamamı tamamına diyorum...
Bizim ilçe Milli Eğitim öğretmenlerin isteğine uymuş ve 450 tane ( başka okul başka ilden ilçelerden) öğretmeni bizim okula seminer alması için (kurs eğitim vs. değil) vermişti.
İdarecilerimiz tüm enerjilerini bu Seminer için Okulumuzu tercih eden öğretmenlere harcıyordu.
Gelen öğretmenlerin elinde evraklar ve idare odalarının önünde kuyruk vardı. Nerede ise bahçede bile yer yoktu.
2 gün sonra hepsini başka okullara dağıttılar.