Seminer aynı il farklı ilçe

Kodla Büyü

guner1453

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Bu yıl böyle bir uygulama var mı? İlin insan kaynaklarını aradım yapabilrisiniz dedi.Bazı yerlerde de bu sene yapılamaz yazıyor.Durumu bilen varmı

Re: Ynt: Seminer aynı il farklı ilçe

Aradığınız ilk insan kaynakları Dairesi pek bir şey bilmiyormuş anlaşılan . Bakanlık yazısı gayet net. Şimdiki durumda, ilçe mem ler bu bakanlık yazısına göre sadece il dışından gelenlere seminer için müsade eder.
İki güne kadar başka bir yazı gelmezse herkes kendi okulunda.

Özetle durum bu.

Farklı ildeyim ilçe meme gittim bugün 2 senedir evimin yakınında köy okulunda alıyorum semineri bugün ise adamlar bizim belirledigimiz okulun (ilkokul, ortaokul ve lise branşları için ildisindan gelen ogrt. 3 okul belirlemişler) dışında bi okulda alamazsınız semineri diyor yaw arkadaş meb isimiz kolaylassin diye ildisinda alın diyor ilce mem kalkmış okul belirlemiş bu okul dışında alamazsin semineri diyor
Gittim güzel bi üslupla rica ettim sube müdüründen baskalarida ayni durumda var olmaz diyor ya kardesim niye baştan bunu dusunmuyorsun ki benim gorev yerimde okul uzakligimla suan ssemineri almak icin belirledigin okulda aynı uzaklikta ne anladım ki ben bu işten onca yolu gitmeyi goze alacak olsam giderdim gorev yerime
Durum budur arkadaslar yokmudur bu isin bi oluru yani itirazi falan

peki seminerin 2 günlük kısmını kendi okulumuzda geri kalan 5 günlük kısmını başka bir ilde alabilir miyiz?

Taksit gibi diyorsunuz ? yani.
Böyle bir şey nasıl mümkün olur .
bir sürü yazışma meydana gelecek bakanlıktan görüş alınacak bu görüşler ilgili birimlere iletilecek yani yeterli süre bile yok

bilisimcil' Alıntı:
Farklı ildeyim ilçe meme gittim bugün 2 senedir evimin yakınında köy okulunda alıyorum semineri bugün ise adamlar bizim belirledigimiz okulun (ilkokul, ortaokul ve lise branşları için ildisindan gelen ogrt. 3 okul belirlemişler) dışında bi okulda alamazsınız semineri diyor yaw arkadaş meb isimiz kolaylassin diye ildisinda alın diyor ilce mem kalkmış okul belirlemiş bu okul dışında alamazsin semineri diyor
Gittim güzel bi üslupla rica ettim sube müdüründen baskalarida ayni durumda var olmaz diyor ya kardesim niye baştan bunu dusunmuyorsun ki benim gorev yerimde okul uzakligimla suan ssemineri almak icin belirledigin okulda aynı uzaklikta ne anladım ki ben bu işten onca yolu gitmeyi goze alacak olsam giderdim gorev yerime
Olurmu olur yani.
Bakanlık yazısını ekleyip, bir dilekçe ile şu anda bulunduğunuz ilçe mem e sorarsanız?
Ister hemen
İster haftaya cevap verirler.
Sonuç alırsınız merak etmeyin.

..........................................................
Hiç Unutmam bir seminer döneminde ilçe ve il farkı yoktu.
Tamamı tamamına diyorum...

Bizim ilçe Milli Eğitim öğretmenlerin isteğine uymuş ve 450 tane ( başka okul başka ilden ilçelerden) öğretmeni bizim okula seminer alması için (kurs eğitim vs. değil) vermişti.
İdarecilerimiz tüm enerjilerini bu Seminer için Okulumuzu tercih eden öğretmenlere harcıyordu.
Gelen öğretmenlerin elinde evraklar ve idare odalarının önünde kuyruk vardı. Nerede ise bahçede bile yer yoktu.
2 gün sonra hepsini başka okullara dağıttılar.

COBOL' Alıntı:
bilisimcil' Alıntı:
Olurmu olur yani.
Bakanlık yazısını ekleyip, bir dilekçe ile şu anda bulunduğunuz ilçe mem e sorarsanız?
Ister hemen
İster haftaya cevap verirler.
Sonuç alırsınız merak etmeyin.

..........................................................
Hiç Unutmam bir seminer döneminde ilçe ve il farkı yoktu.
Tamamı tamamına diyorum...

Bizim ilçe Milli Eğitim öğretmenlerin isteğine uymuş ve 450 tane ( başka okul başka ilden ilçelerden) öğretmeni bizim okula seminer alması için (kurs eğitim vs. değil) vermişti.
İdarecilerimiz tüm enerjilerini bu Seminer için Okulumuzu tercih eden öğretmenlere harcıyordu.
Gelen öğretmenlerin elinde evraklar ve idare odalarının önünde kuyruk vardı. Nerede ise bahçede bile yer yoktu.
2 gün sonra hepsini başka okullara dağıttılar.

Hocam şube müdürüne çıktım görüştüm tam yardımcı olacak havasındaydı gitti memurun yanina ayni durumda başka kimse varmı dedi varmış bugün ayni durumda olup başvuran o zaman olmaz hocam dedi kestirip attı resmen hic yardimci olmadi

Tabii ki ilçe milli eğitimin uygulaması bu. Ama bakanlık yazısına aykırı değil.

Lakin sana uygun değil hocam.Çekip gitsinler görev yerlerine anlayışı.

Aslında bakanlık bu yazıyı, doğuda çalışıp memleketinden yüzlerce kilometre uzakta olanlar için çıkarttı.

Benim gorev yerimde d.bakir semineri sakaryada eve yakin alalım dedik bayram tatilini evde geçirmek için ama olmadi yine yollarda geçecek seminer

Düşündüğümün tam tersi olmuş. ben semineri almak istediğin yerin sahil kıyısı bir ilçe olduğunu düşünmüştüm.
Arada kurban bayramı olmasa kimseye dert değil ama..anlayış meselesi işte.
Bence gidip bir kere daha rica edin.

Bi arkadaş sormuş ama yine de ben de sorayım.

Seminer döneminin 2 günlük(perşembe - cuma) kendi okulumuzda katılıp sonra dilekçe verip başka ilde yapmak istiyorum şeklinde ve o ile gidip milli eğitime dilekçe vererek okul seçmek yada milli eğitimin verdiği okulda semineri tamamlamak gibi bi mantık var mı acaba?

Geri