Seminer dönemi kendi okulumuzda mıyız?

Kodla Büyü

sivinc

Site Gezgini
BT rehber öğretmeni olarak lisede görevlendirildiğimiz için 14 Hazirandan sonra kendi okulumuzda seminere mi katılacağız yoksa lisede mi olacağız kafam karıştı. Görevlendirmemiz 30 hazirana kadar . Lisede 2,5 gün görevliyim. Aynen devam mı edecek. :oops:

görevlendirmende hangi tarih yazıyorsa o tarihe kadar lisedesin. sonra kendi okuluna döneceksin.

Hocam bana göre görevlendirme eğitim öğretim bittiği an bitmesi lazım.her ne kadar 30 haziran onayı alınmış olsa bile.çünkü bt rehberliğini kime yapacaksınız ve mesai saati ne olacak.

muhtemelen bir düzeltme gelir zira gorevlendirmelerin tarihinde 28 yerine 30 yazilmasi bile dogru degil zira 30u haftasonu. biz soyle düsündük büyük ihtimal idare arar liseyi ve o süreyi kendi okulumuzda gecirebilip geciremeyecegimizi sorar ve sonra onlarda olur der. kendi okulumuza gideriz seminerde.

Bence de kendi okulumuza gitmeliyiz.Görevlendirmelerimiz de eğitim öğretim yapıldığı zamanlarda diye yazıyor.Ama tarih açısından bakıldığında ise 30 Haziran.Bilişim Öğretmenleri ile ilgili her konuda olduğu gibi bu konuda da her il hatta her okulda farklı bir uygulama olur kesin...

bunlar 30 hazirana kadar görevlisiniz diyip 29-30 haziran haftasonu da cagirmasinlar bizi okula. :puhaha:

Geri