Ya arkadaşlar 5 yıldır aynı okuldaydım şimdi tayinim çıktı yeni okuluma ulaşamıyorum. Malum p.tesi seminer dönemi başlayacak heryerde saat 09.00da mı başlıyor seminer dönemi kaçta gidiyorsunuz?Ya da ben kaçta gideyim acep...
Enterprise' Alıntı:Arkadaşlar okulun yeni olmasıyla ilgili sorunum yok zira geçen sene Fatih projesiyle beraber 4 okulda görev yaptım kaynaşma konuşma konusunda sorun yok da, 10 da ya da 08.30 da başlama olasılığı olabilirmi acep diye merak ettim sadece ama herkesin 9da başlıyorsa sorun yok
:alkis: :+1: :++: yakışır hocama ozaman yeni görev yerinde çok sıkılabilirisn diyeyim sanaEnterprise' Alıntı:Vallahi kendi okulumun BTRsiydim akşamları Fatih Projesi eğitimleri veriyodum haftada 1 gün üniversitede okutmandım bir günde ilçenin sitesi için görevlendirdiler 4 kurum olduydu
Enterprise' Alıntı:yok Hocam bu sene de 3 görevim var kendi okulumun BT öğretmeniyim Marmaranın okutmanıyım kendi evimin de müdürüyüm...
Buzkırıcı' Alıntı:Ilkgun cukulata gotur.ebs gelirse uye olma.
biltek2007' Alıntı:Seminer haftası günlük 3 saatten haftada 15 saat ek ders alırsınız. Saat 9 -13 arası olur seminerler. idareler genelde 12 de bırakır.
Yeni başladığınız okulda mutlaka erken gidin. Seminer yoklamasına mutlaka imzanızı atın. Bazı idareler hergün listeyi değiştiriyor. Dikkatli olun.
serkanaytekin' Alıntı:Buzkırıcı' Alıntı:Ilkgun cukulata gotur.ebs gelirse uye olma.
Adamlar nezaketen de olsa geliyorlar, legal yollardan üye yapmaya çalışıyorlar. Soruyu soran arkadaş, ebs ye sakın üye olma, diğer vatansever, pkk ve çapulcularla gönül bağı olmayan sendikalar varken, boşver.
buz kıracağına kafayı kırmışsın ebs ile.
Buzkırıcı' Alıntı:Ilkgun cukulata gotur.ebs gelirse uye olma.