Seminer dönemi saati

Kodla Büyü

Enterprise

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Ya arkadaşlar 5 yıldır aynı okuldaydım şimdi tayinim çıktı yeni okuluma ulaşamıyorum. Malum p.tesi seminer dönemi başlayacak heryerde saat 09.00da mı başlıyor seminer dönemi kaçta gidiyorsunuz?Ya da ben kaçta gideyim acep...

08.20'de gidersen büyük olasılıkla en erken gitmiş olur ve tüm öğretmenlerle tek tek tanışmış olursunuz. Aksi halde tüm öğretmenler kendi aralarında toplanıp sohbete başlamış olacaklarından sizle pek ilgilenen olmaz. 8)

15 senedir taktigim ayni.
ben de tayin oldum.erkenden giderim.bakkaldan hademeden istihbarati kimse gelmeden topla.1 ogretmen gelirse onla yalniz konus.2 kisi gelirse yanlarinda okulla ilgili hicbirsey konusma.tek gelen zaten bulbul gibi oter.

Arkadaşlar okulun yeni olmasıyla ilgili sorunum yok zira geçen sene Fatih projesiyle beraber 4 okulda görev yaptım kaynaşma konuşma konusunda sorun yok da, 10 da ya da 08.30 da başlama olasılığı olabilirmi acep diye merak ettim sadece ama herkesin 9da başlıyorsa sorun yok

Enterprise' Alıntı:
Arkadaşlar okulun yeni olmasıyla ilgili sorunum yok zira geçen sene Fatih projesiyle beraber 4 okulda görev yaptım kaynaşma konuşma konusunda sorun yok da, 10 da ya da 08.30 da başlama olasılığı olabilirmi acep diye merak ettim sadece ama herkesin 9da başlıyorsa sorun yok

Nasıl 4 okulda görev yaptın anlamadım hocam nasıl bir görevin vardı daha doğrusu..:D bende yeni okuluma gidiyorum ve büyük ihtimal sabah 8:30 gibi okulda olurum diye düşünüyorum...

Vallahi kendi okulumun BTRsiydim akşamları Fatih Projesi eğitimleri veriyodum haftada 1 gün üniversitede okutmandım bir günde ilçenin sitesi için görevlendirdiler 4 kurum olduydu:)

Enterprise' Alıntı:
Vallahi kendi okulumun BTRsiydim akşamları Fatih Projesi eğitimleri veriyodum haftada 1 gün üniversitede okutmandım bir günde ilçenin sitesi için görevlendirdiler 4 kurum olduydu:)
:alkis: :+1: :++: yakışır hocama ozaman yeni görev yerinde çok sıkılabilirisn diyeyim sana :D

yok Hocam bu sene de 3 görevim var kendi okulumun BT öğretmeniyim Marmaranın okutmanıyım kendi evimin de müdürüyüm :P :puhaha: :puhaha: :puhaha:

Enterprise' Alıntı:
yok Hocam bu sene de 3 görevim var kendi okulumun BT öğretmeniyim Marmaranın okutmanıyım kendi evimin de müdürüyüm...

hocam bu okutmanlık olayı nasıl oluyor bizde yapalım ilimizdeki üniversitede ne yapmamız lazım hangi aşamalardan geçnmek lazım... senden heveslendim bak hırs yaptım şimdi... :puhaha: :puhaha: :puhaha: :++:

Hocam ben dersleri bırakan bir arkadaşımdan devraldım normalde nasl oluyor hiç bilmiyorum :(

Buzkırıcı' Alıntı:
Ilkgun cukulata gotur.ebs gelirse uye olma.

Adamlar nezaketen de olsa geliyorlar, legal yollardan üye yapmaya çalışıyorlar. Soruyu soran arkadaş, ebs ye sakın üye olma, diğer vatansever, pkk ve çapulcularla gönül bağı olmayan sendikalar varken, boşver.

buz kıracağına kafayı kırmışsın ebs ile.

Ya yine siyaset havası kokmaya başladı forum, bırakın kim nereye üye olursa olsun.

Hocam görmüyormusun, açıkça tahrik ediyor, bu arada ebs ye üye falan değilim, ama buzkırıcımıdır nedir bunun yorumunu eleştirmek için yazdım, herkes haddini bilsin, sonrada foruma siyaset bulaşmasın diyor bazı zat-ı muhterem moderatörler.

boş verin hocam herkesin aklıda var fikride var gerek yok yani kasmaya...ben şeyi merak ediyorum bu senimer döneminde 2 hafta süreyle ek ders alıyormuyuz ortaokullarda ne kadar alıyoruz...İlk defa görev yapacam ortaokulda...;Hemde böyle şeyler yoktu ne güzel...

Seminer haftası günlük 3 saatten haftada 15 saat ek ders alırsınız. Saat 9 -13 arası olur seminerler. idareler genelde 12 de bırakır.

Yeni başladığınız okulda mutlaka erken gidin. Seminer yoklamasına mutlaka imzanızı atın. Bazı idareler hergün listeyi değiştiriyor. Dikkatli olun.

biltek2007' Alıntı:
Seminer haftası günlük 3 saatten haftada 15 saat ek ders alırsınız. Saat 9 -13 arası olur seminerler. idareler genelde 12 de bırakır.

Yeni başladığınız okulda mutlaka erken gidin. Seminer yoklamasına mutlaka imzanızı atın. Bazı idareler hergün listeyi değiştiriyor. Dikkatli olun.

bu bilgiler için çok teşekkürler hocam saolasın...

hayırlı olsun hocam 8.30 - 9.00 arası iyidir :) klasik tanışma kaynaşma kendiliğinden oluyor zaten bende yeniyim yeni okulumda birçoğumuz gibi hayırlısı diyelim

serkanaytekin' Alıntı:
Buzkırıcı' Alıntı:
Ilkgun cukulata gotur.ebs gelirse uye olma.

Adamlar nezaketen de olsa geliyorlar, legal yollardan üye yapmaya çalışıyorlar. Soruyu soran arkadaş, ebs ye sakın üye olma, diğer vatansever, pkk ve çapulcularla gönül bağı olmayan sendikalar varken, boşver.

buz kıracağına kafayı kırmışsın ebs ile.

Üçkağıtçı, menfaatçi, yalancı, kul hakkı gözetmeyen bir sendikaya üye olup kendi haklarını yedirmekten iyidir...

ilçede tüm öğretmenleri konferans salonunda toplayıp başlarında ben bulunuyoru. haliyle tüm seminerlerde imzaları ben alıyorum. birinci saat imza atıp ikincisinde kaçanların imzalarını çiziyorum. ispiyon yok ama imza kağıdı bir süre sonra karalama kağıdına dönüyor, sonrasında kavga, cingar çıkıyor falan derken seminer dönemi geçiyor. benim gibi kıl birine denk gelmektense ilk gün erken gidin ve bitmeden ayrılmayın hocam :)

Geri