Seminer döneminde BT Rehber Öğretmeni

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan fcig
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Şimdi bizim burada görevlendirme 14 Haziran'da bitiyor desek veya İl/İlçe ile görüştük mesai saatleri 8.30-17.30 desek vb...
Size bir faydası olmaz... BT Rehber Öğretmenlik ile ilgili yazılı belgeler herkes tarafından biliniyor. İlden ile farklılık varsa bunu bilecek olan o ilin bu işlerle ilgilenen görevlileridir.

hocam hala neyi soruyorsunuz anlamıyorum siz artık normal bir öğretmensiniz gerisini hiç karıştırmayın öğretmenler hangi kurala tabi ise sizde o kurala tabisiniz çok irdelemeye gerek yok aksi takdirde birileri işgüzarlık yapıp sizi bekletebilir

yasiryildiz' Alıntı:
hocam hala neyi soruyorsunuz anlamıyorum siz artık normal bir öğretmensiniz gerisini hiç karıştırmayın öğretmenler hangi kurala tabi ise sizde o kurala tabisiniz çok irdelemeye gerek yok aksi takdirde birileri işgüzarlık yapıp sizi bekletebilir

:+1:

Tabiki de 9-13 arası seminer bitince giderim zaten bilişim rehberliği görevi 14 haziranda bitiyor, sizi kimse 5 e kadar felan tutamaz...

hocam görevlendirmen ne zaman bitiyorsa o saatten sonra normal ÖĞRETMEN şartlarını taşıyor olacaksın. bote67 hocamın dediği gibi antep ili 14 haziran itibarı ile bitiyor ve seminer dönemi diğer branş öğretmenlerine dahil oluyoruz.

zlatanibo' Alıntı:
Tabiki de 9-13 arası seminer bitince giderim zaten bilişim rehberliği görevi 14 haziranda bitiyor, sizi kimse 5 e kadar felan tutamaz...

Bundan emin misiniz? Ben 30 Hazirana kadar görevlendirme var diye biliyorum da.

yasiryildiz' Alıntı:
Çoğu okul müdürü BT Formatörlük görevine ve mesai saatlerine alışmış olduklarından dolayı ,görevlendirme yapılırsa seminer döneminde BT Rehber Öğretmenlerin mesai saatlerinin nasıl olacağının belirtilmemiş olması , diğer öğretmenlerin 3 saatlik ek ders farkını öne sürebilme ihtimalinin olması, BT Rehber Öğretmenliğin bir Görevlendirme olması, vb... sebeplerle çeşitli şekillerde sıkıntı çıkma olasılığı az da olsa var. O yüzden irdelememek yerine konuyu yetkili merciler aracılığıyla seminer dönemi başlamadan kesinleştirmeleri daha iyi olur. (30 Haziran- Görevlendirme bitiş tarihi olanlar için)

BT Rehberliği görevi görevlendirmeleri 30 haziranda bitiyor. Şimdi 4+4+4 dönüşümü dolayısıyla başka okula geçiyorum.Görevlendirmem bitmiş mi olur? Bilgisi olan varsa.

30 haziranda görevlendirmem bitiyor, o nedenle sormuştum ben. Rehber öğretmenler 13'de çıkıyor ekders alıyorlar mı?

bizde görevlendirme 14 haziran'da bitiyor(doğal olarak), 30 haziran'a kadar görevlendirme yapılan arkadaşlar nasıl yaptırabildilerse tebrik etmek lazım, okulda öğrenci olduğu sürece bizim görevimiz bt rehberliği, onun dışında formatörlük benzeri bir görevimiz yok ve 30 hazirana kadar görevlendirme yapılmaması lazım onda bir yanlışlık olmuş... 14 hazirandan sonra ben kendi okulumda seminer hangi saatlerdeyse o saatlerde okulda olacağım onun dışında okulda kalmam.

Görevlendirmeniz yanlış yapılmış. 14 haziranda görevlendirmeler bitiyor...
YEĞİTEK bunu görevlendirmelerle ilgili yazısında açıkça belirtmiş.
Okuduğu anlamayan yöneticiler, ezberden gittikleri belli..hâla formatörlük uygulaması kafalarında demek ki...hazin!
İl koordinatörünüz ne yapıyor bu arada? Servis dışı mı bırakılmış?

bugün il mem den gelen yazıya baktık 28'ine kadar yazıyor. şimdi 28'ine kadar ek dersi 4+3+4+3+4 diye alsak sorun çıkarmı?

benimki de 28inde bitiyor. diğer öğretmenler kaçta çıkıyosa o saatte çıkar giderim..okulda durucak halimiz yok..ek ders olayı nasıl olur onu bilemiyorum işte..yani onlarla aynı saatte çıkıp 15 yerine 18 saat almak haksızlık olur tabii..

Valla benimde 28 inde yazıyor ama lisedeyim tabi .okula gitmeyeceğim.15 tatildede görevlendirme vardı gitmedim

İstanbul 30 Haziran'a kadar görevlendirme yazmış ben kurum değiştiriyorum oraya seminerde uzaktan eğitime katılmam gerekiyor diye yazı göndermeyi düşünüyorum benim 14 Haziran'da ilişik kesilmesi diye ilçeye yazdık red geldi

saçmalık bu ülke resmen bitmiş kimsenin haberi yok... bakanlık yazı çıkarıyor il milli eğitim tınlamıyor bile... bakanlık 14 haziran da yani öğrenciler olmadığında biter diyor.. il milli eğitim hayır 30 hazirana kadar devam diyor...

fcig' Alıntı:
Arkadaşlar, seminer döneminde çalışma saatleri konusunda bilgisi olan var mı acaba?

Bakanlığın görevlendirme yazısı uyarınca 14 Haziranda görevlendirmeler bitiyor hocam. Haliyle bizimde çalışma saatlerimiz seminer saatleri içersinde olacak.

ben btr ci degılım ama formatorum. bızım bu hafta semınerımız var uzaktran egıtım olacak bılgısayarı acıp kapamak ıcın benı gorevlendırmısler. henuz yazıya bakmadım ama eger yoklama almamı ısterlerse ya da 12 den sonra kalmamı ısterlerse kabul etmem. 12 cıkar gıderım, yoklama da almam

Arkadaşlar bakanlığın yazısı var 14 diye bu il memler niye böyle yapıyor. Bizdede 28 diyorlar ama ben 1 de çıkıp gideceğim hakkım olmayan parayıda vermesinler. idare ile konuşacağım

Geri