seminer döneminde kaça kadar okuldasınız?

Kodla Büyü

elf.krc

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar formatör görevlendirmem 29/06/2012 ye kadar bu durumda kaça kadar okulda durmam gerekiyor? sizler nasıl uyguluyorsunuz?

Re: SEMİNER seminer döneminde kaça kadar okuldasınız?

okulda olduğun zaman serbest 1de 2 de çıkabiliyorum milli eğitimde olduğun zaman 5 te :(

Arkadaslar bizim resmi olarak kaça kadar durmamız gerek.Bizim rehberlik hocası da diğer hocalar gibi gidiyor.Biz neden gidemiyoruz, anlamıyorum.Ben müdür yard. okey oynuyorum.Chat yapıyorum.

resmi tek yazı formatör görevlendirmemizin haziran 29 a kadar sürdüğü, bu durumda formatörlüğe devam, ama idareye göre tutumlar değişiyor :verymad:

Saat kaça kadar duruyoruz.Yazın farklı bır uygulama yok mu arkadaslar.5 e kadar mı duracağız.

8:30-5:30 mesaisine uyulması gerekir normalde, idare sorun cıkartmaz bizde ben 3-4 gibi cıkıyorum...

12-1 arası çıkıyorum. İn cin top oynuyor o vakitten sonra.

memnun musunuz ? ben de almayı düşünüyorum.
hardware.gif

11- 11.30 arasında çıkıyorum ben. Tabi ben idareyi incitmedim onlarda beni incitmiyor saolsunlar.

SEMİNER DE BİZLERE MESLEKİ EĞİTİM KONUSU VERİLİYOR MU RESMİ ÇALIŞMA SAATİMİZ DEAM EDİYOR 8.30-17.30

peki ben hftada 18 saat değil 15 saat ders istiyorum ve diğer öğretmenlerle birk,likte çıkmak istiyorum deme hakkımız var mı?

Geri