Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Her ilde görevlendirmeler Haziran ayının 14'ünde bitmiyor.
Lisede seminer dönemi faaliyetleri yapılacak mı?
İl veya ilçeden bu konuda okullara yazı geldi mi?
2 okulun müdürünün bu konudaki görüşleri ne?
Eğer liseye gidip 18 saat ek ders almak istiyorsan lise müdürü senden hangi mesai saatlerine uymanı isteyip hangi görevleri yapmanı senden bekleyecek?
Ben de 5 gün lisede görevliyim ve görevlendirmemiz 28 Hazirana kadar.İlçe koordinatörünü arayıp sordum hocam valilik görevlendirmenizi 28 hazirana kadar yapmış o tarihe kadar orada bulunmak zorundasınız dedi.Lisede seminer çalışması yok,not yükseltme sınavları oluyor.Bu okulda da fazla öğrenci girmiyormuş sınavlara boş okulda iki hafta ne yapıcam bilmiyorum..
hocam eğer ki lisedeki görevlendirmeniz temmuza kadar sürüyorsa o zaman orada duracaksınız demektir.
ve temmuza kadar görevlendirme devam ediyorsa mesai saatlerine uyup 18 saatini alacaksın
müdürün mesaiden önce bırakıyorsa da kendi kararı
Aynı benim durumda bu şekilde. Bizim görevlendirmeler 14 haziranda bitiyor. onun için seminer dönemi kendi okulum olan ortaokula gidiyorum. ekderste günlük 3 saat yani normal seminer ekdersi oluyor. görevlendirme 1 temmuzda bitiyorsa lisede devam edersiniz.
Ya anlamadığım görevlendirme nasıl 28 hazirana kadar yapılmış.Yönetmeliğe aykırı bir onay .
1.Görevlendirmeler eğitim öğretim zamanında yapılır
2.Görevlendirme eğitim öğretim saatlerinde yapılır
3.Görevlendirme ile öğretmene haftalık ders programı yapılır.
Bu 3 maddeye göre liselerde nasıl çalışacaksınız.Görevlendirme yapılsa bile yönetmeliğe aykırı bir işlem olur.Mesai saatiniz 8.30-5.30 mu olacak ders programınız nasıl olacak ve hangi öğrenciye rehberlik yapacaksınız.
Bizim ilde görevlendirmelerimiz 31 Haziran'a kadar yapıldı. İldekiler seminer döneminde liselerde duracaksınız diyor. (Okullarda ders olmadığı için) Gerekçe olarak okullarında var olan ders görevini yerine getirdikten sonra kalan zamanda rehberlik görevini yapacaklardır maddesini öne sürüyorlar. Bazı okul müdürleri kesinlikle kabul etmiyor yazı istiyor. İldekiler ne gerek var BTR görev yazısında yazıyor diyor falan falan işte...