Seminer Döneminde nerede olacağım?

Kodla Büyü

miracle1985

Aktif Üye
Arkadaşlar kendi okulumda bt sınıfı olmadığı için başka bir okula bt rehber öğretmeni olarak görevlendirildim. ama kendi okulumda da sadece iki gün derslere gidiyorum. 3 gün bir yerde 2 gün başka bi yerde yanii.. malum görevlendirmeler 30 hazirana kadar devam ediyor. bu durumda seminer döneminde de görevli olduğum okulda mı olacağım yoksa kendi okuluma mı döneceğim? yoksa 3 gün bir yerde 2 gün diğer yerde mi olacağım. rehber öğretmen görevlendirmem de sadece 1 okulda görevli görünüyorum ayrıca. kendi okulumun rehber öğretmeni değilim. bana göre görevlendirmem sona erene kadar görevlendirildiğim okulda olacakmışım gibi geliyor. bir de sizin fikrinizi almak isterim.

görevlendirmeler karnelerle biter normunn bulunduğu yerde olursun hocam

asp-php' Alıntı:
görevlendirmede 30 haziran ibaresi var
yani hocam görevlendirmede 30 haziran ibaresi olduğuna göre seminer döneminde görevlendirildiğim okulda olmam gerekiyor değil mi? çünkü ben de o şekilde düşündüm de..

miracle1985' Alıntı:
asp-php' Alıntı:
yani hocam görevlendirmede 30 haziran ibaresi olduğuna göre seminer döneminde görevlendirildiğim okulda olmam gerekiyor değil mi? çünkü ben de o şekilde düşündüm de..

BT rehber öğretmenliği eğitim öğretim saatleri içinde yapılır diye bir ibare yok mu?

Karne günü bitecek şekilde yapılmışti görevlendirmeler. Hangi ildesiniz?

DotCom' Alıntı:
miracle1985' Alıntı:
asp-php' Alıntı:

BT rehber öğretmenliği eğitim öğretim saatleri içinde yapılır diye bir ibare yok mu?

Karne günü bitecek şekilde yapılmışti görevlendirmeler. Hangi ildesiniz?
30 haziran ise, haftada kaç saat ek ders alacağınızı düşünüyorsunuz? Hangi saatler arasında o 2. okulda kalacağınızı düşünüyorsunuz?
Sanırım 3 gün ve 2 gün çalışma saatleri devam eder ve BTR olduğunuz okulda seminer faaliyetlerine katılmayıp sadece BTR görevi yaparsınız. :idea:

hocam bizdeki yazıda "....adları yazılı öğretmenlerin 11.02.2013 - 28.06.2013 tarihleri arasında karşılarında belirtilen okullarda "Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmeni" olarak görevlendirilmelerinin uygun görüldüğü...." şeklinde yazıyor.bu seminer dönemini de kapsıyor.

30 hazirana kadar görevlendirme yapılan kurumda duracaksın. Vali yazısı var bu konuda. Hiç kimsenin sözü o yazıyı bozamaz.

Görevlendirme 30 Haziranda sona erdiğine göre kadronun bulunduğu okulda 2 gün (sözde) seminer çalışmalarına katılırsın, diğer 3 gün de BTR olarak görev yaparsın. Yazıdan çıkardığım sonuç bu.

Arkadaşlar her nekadar görevlendirme tarihi 30 haziran olsa dahi görevlendirmeniz eğitim öğretim zamanını kapsar.mesela diyelim devam ettiniz saat kaç aralığında çalışacaksınz,bt rehberliğinizi kime yapacaksız okul idaresine mi?Örneğin bizim görevlendirme 1 ocak -28 haziran arası yapıldı ama 15 tatilde okula gitmedim.çünkü eğitim öğretim bitti.dolayısıyla benim görüşüm karne günü doğal olarak görevlendirme biter.ancak iller kendilerine göre bunu uygulayacaklarsa yanlış yaparlar.ileride sizin ekdersinizi bile geri alabilirler.

hocam öğretmenliğe ilk başladığımızda stajerlik seminerlerinde bi şube müdürü devletin dili yazıdır demişti. şimdi ben 28 hazirana kadar valilik oluruyla görevliyim. yazı böyle diyor. bu durumda ben normumun bulunduğu okuldaki okul müdürüm hayır seminerlerde burada olacaksın derse müdürün sözünü mü dinlemeliyim yoksa valilik yazısını mı? anlayamadığım konu bu benim. neyse zamanı gelince öğreneceğiz, teşekkür ederim...

miracle1985' Alıntı:
hocam öğretmenliğe ilk başladığımızda stajerlik seminerlerinde bi şube müdürü devletin dili yazıdır demişti. şimdi ben 28 hazirana kadar valilik oluruyla görevliyim. yazı böyle diyor. bu durumda ben normumun bulunduğu okuldaki okul müdürüm hayır seminerlerde burada olacaksın derse müdürün sözünü mü dinlemeliyim yoksa valilik yazısını mı? anlayamadığım konu bu benim. neyse zamanı gelince öğreneceğiz, teşekkür ederim...
Belki de eğitim bölgesindeki tüm öğretmenleri bir okulda toplayıp ortak seminer faaliyetleri yapma kararı alınır. :idea:
Farklı olasılıklar mevcut :idea:
En iyisi 13-14 Haziran gününe kadar bu konuyu askıya alıp o günlerde üzerinde düşünmek. 8)

miracle1985' Alıntı:

Benzer durumla karşılaştım. Haftanın 2 günü burada formatörlük yapacaksın. 3 gün oradasın dediler. Kabul etmedim. Uyarma cezası aldık başka sebeple.

aynı durum bende de var . görevlendirildiğim okul müdürüne sordum nerede olacağım diye. kendi okulunda olursun dedi.

Seminer dönemi yine geldi çattı arkadaşlar. Seneler geçmiş hala bu konuyla ilgili net bişey yok. Ne yapiosunuz seminer doneminde hangi okulda duruyorsunuz görevlendirme 30 hazirana kadar çünkü .

Geri