Seminer döneminde neredeyiz?

Kodla Büyü

engin724

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Benim kadrom ortaokulda. BTR görevlendirmem lisede. 2 gün ortaokulda, 3 gün lisedeyim.

Bildiğiniz gibi görevlendirmelerimiz 28 Hazirana kadar sürüyor. Bu durumda seminer döneminde ortaokulda mı yoksa lisede mi bulunmam lazım?

Benim mantığım lisede olmam gerektiğini söylüyor ama müdür yardımcılarım burdasın diyorlar.

ben bugun amasya il kordinatörümüze sordum seminer döneminde normal öğretmenlerle çıkacaksınız dedi.görerevlendirmeniz bititiyor dedi.okulumdayım rehberlik görevim yok.

görevlendirme açık; lisede ki günlerimizde yine lisede olmak lazım. ancak ben liseyle görüşüp sadece kendi okulumda seminere katılmayı düşünüyorum.

Lisede seminer yok ki. 14 haziranda btr biter. çünkü btr eğitim-öğretim döneminde olur. ortaokulda olmanız gerekli. ama bu çok mantıklı meb bunun tam tersinide yapabilir

Benim görevlendirmem lisede 5 gün.Kendi okuluma hiç gitmiyorum,ilçe koordinatörüne sordum,görevlendirmeniz 28 hazirana kadar bu nedenle de o güne kadar lisedesiniz dedi.Tahtalarda iş falan kalmadı derslerde yok iki haftadır boş boş oturuyorum iki hafta daha böyle gidecek:))

Bizim ilcedeki arkadasa sordum donerim ben dedi. Cok ta fark etmez aslinda ek dersimizi verdikleri surece.. Ay sonunda egitim ogretim 14 unde bitti size ek der yok derlerse sikinti

Hocam nereye görevlendirilirsen görevlendiril Seminer dönemi kadronun bulunduğu okulda olursun.Çünkü görevlendirme eğitim öğretimin son bulmasıyla biter.Daha da olmadı ara MEM den atama bölümüne sor.

bursa il koordinatörünün bana söylediği, görevlendirmenizin 28 hazirana kadar olmasının sebebi akıllı tahtalardaki eksikleri tamamlamanız için,, ben ilk 1 hafta bütün akıllı tahtalara sıfırdan kurulum yapacağım. geçen hafta vestelin imajını indirdim, bugünde usb 3.0 32 gb lık bir bellek sipariş verdim. son 1 hafta da liseye gidip gelmeye devam ederim.

misskinn' Alıntı:
bursa il koordinatörünün bana söylediği, görevlendirmenizin 28 hazirana kadar olmasının sebebi akıllı tahtalardaki eksikleri tamamlamanız için,, ben ilk 1 hafta bütün akıllı tahtalara sıfırdan kurulum yapacağım. geçen hafta vestelin imajını indirdim, bugünde usb 3.0 32 gb lık bir bellek sipariş verdim. son 1 hafta da liseye gidip gelmeye devam ederim.
AYNEN BENDE BÖYLE YAPACAĞIM BENİMDE KADRO ORTAOKULDA :+1:

arkadaş bazı yorumları yeni memurlar yada memur olmayanlar yapıyor sanırım. Görevlendirme ne zamana kadarsa o zaman kadar görev yapılır, yani 28 hazirana kadar lisede olursunuz, eğer görevlendirmede yasaya aykırılık varsa (ki bu durumda var) görevlendirmeyi yapan makama başvurur, durumun düzeltilmesini istersin, yine olmazsa mahkemede hakkını ararsın. Ama kafana göre 30 haziranda biten görevlendirmenin 14 haziranda biteceğini söylersen insanları yanlış yönlendirmiş olursun.

by_rebel' Alıntı:
arkadaş bazı yorumları yeni memurlar yada memur olmayanlar yapıyor sanırım. Görevlendirme ne zamana kadarsa o zaman kadar görev yapılır, yani 28 hazirana kadar lisede olursunuz, eğer görevlendirmede yasaya aykırılık varsa (ki bu durumda var) görevlendirmeyi yapan makama başvurur, durumun düzeltilmesini istersin, yine olmazsa mahkemede hakkını ararsın. Ama kafana göre 30 haziranda biten görevlendirmenin 14 haziranda biteceğini söylersen insanları yanlış yönlendirmiş olursun.
hocam benim mebbis te görevlendirme tarihi 14 ü son.ben antalyayayım başka illerde belki farklıdır. Mebbis görevlendirme tarihi herşeyi açıklar.

Az önce Samsun İl formatörümüze sordum. Tahmin ettiğim gibi; görevlendirmenizin bittiği tarihe kadar lisedesiniz dedi. Yani 28 hazirana kadar.

Geri