seminer için il dışı rapor acill

Kodla Büyü

merve_eagle

Site Gezgini
arkadaşlar bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim...
bulunduğum ilin dışında başka bir ilden rapor alıp okula faxlasam daha sonra kargoyla raporu okula göndersem olur mu?
seminer ilk haftası önemli bir durum dolayısıyla acil rapor almam gerekiyor...mdr yrd aradım...bulunduğunuz ilin dışında alırsanız sıkıntı olabilir hocam dedi....ama ben bu konuda kesin bir bilgi edinemedim...il dışındayım....raporu faxlayacam ama problem oluşturur mu?

hocam biraz sıkıntı yaşatabişlirler il dışına çıktığın için
okula bilgi vermişmiydin hafta sonu il dışına çıkacağım diye

öncesinde 4günlük izin almıştım hocam...biliyordu mdr ydrcısı...ama şuan sıkıntı olur diyor...ii de rapor aldıktan sonra neden sıkıntı yapsınlar...hakkımız değil mi?

Hocam eger aldigin 4 gunluk izin bugunu de kapsiyorsa bugun aldigun rapor gecerli olur. Bugun iznin yoksa malesef gecerli olmaz hocam rapor bir ise yaramaz mudurunu ara bence mazaret izni yazsin sana

hocam iznin bitmeden acilden rapor alırsan sorun olmaz.rapora acil diye kaşe bastır hocam bazen sorun çıkartabiliyorlar.

Teşekkürler arkadaşlar.....hallerim çok şükür.... Dediğiniz gibi mesai zamanı farklı ilden rapor almak sıkıntı kabul etmiyorlar.....

Geçen onunla ilgili yazı çıkmıştı. İzinli olmadığınız durumlarda il dışından rapor alamıyorsunuz.

hafta sonu veya izninizin biteceği son gün il dışındaki acilden alınan raporlar geçerlidir. Hiç kimse bir şey diyemez.

Raporumun bitimine 2 gün kala tekrardan rapor alsam...örneğin raporum pazar günü bitiyor ben cumadan tanıdık bir doktor vasıtasıyla rapor alsam bir sonraki hafta için sıkıntı olur mu? İl dışındayım çünkü...

Geri