seminer yolluğunu alan oldu mu?

Kodla Büyü

Caterpillar

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
arkadaşlar bu hizmet içi eğitim uyum seminerine falan katılmıştık ya,ben kasabada olduğum için il de aldık bu eğitimleri ve haliyle yol ve yiyecek parası cebimizden çıktı...
bazı arkadaşlar dilekçe yazarak ücretlerini almışlar,bizim okula atanan sınıf öğretmeni geldiği yerden almış 200-300 tl civarında..
ben de hemen dilekçe yazdım mem e bana katdılğım seminerlerin belgelerini yollamışlar,şimdi bu belgeleri ek e koyup tekrar yollucam...
içiniz de bu parayı alan ol du mu aceba?

valla hocam biz antalyaya toplu olarak gönderdik. ama beklemedeyiz. eskilerle konustuğumda 3 yıl sonra aldım diyen bile oldu :verymad:

bu durum benim de başıma geldi.Başka okulda görevlendirme çalştığım için kendi idarem bana haber vermemiş ve gidenlerin hepsi yolluklarını almıştı. ben daha sonra milli eğitime gidip dilekçe ve seminerdeki imza sirkülerini verdim.ödenek 3-4 ay sonra gelmişti ve gelir gelmez de param yatmıştı.600 tl civarı bi para almıştım.peşine düşün mutlaka verirler.

Diyavol' Alıntı:
valla hocam biz antalyaya toplu olarak gönderdik. ama beklemedeyiz. eskilerle konustuğumda 3 yıl sonra aldım diyen bile oldu :verymad:
valla biz de yolladık ama baya uğraştırıyorlar,sonuçda alan varsa emsal teşkil ediyor vermeleri lazımmm

Ya şu yolluk işini bir tek öğretmenler alamıyor, gerçekten sinir bozucu :verymad: , Polis alır, müfettiş alır, kaymakamlık alır, o alır bu alır.

Biz de iki de bir seminere gideriz, çocukları kendi arabamızla müsabakalara hastanelere götürürüz, toplantıya gideriz, ile gideriz, harbiden bu memleketin üvey evladı olduk.

Ben semineri ilçemde almştım ama bir sene önce adamlar merkeze her hafta sonu gitmişler 100 km gidiş 100 km geliş + yeme içmesi , offfff offfffffff

Saygılar

Trabzon'da 4 yıl sonra aldık, sendikanın açtığı dava sonucunda.Diğer iller için durum ne bilmiyorum

hocam biz geçen sene gittik ve aldık yolluğu ama biraz peşine düşmek gerekiyor hem ili aradık hem ilçeyi bir yandan da okulu sıkıştırdık

arslan_1905' Alıntı:
hocam biz geçen sene gittik ve aldık yolluğu ama biraz peşine düşmek gerekiyor hem ili aradık hem ilçeyi bir yandan da okulu sıkıştırdık
aşağı yukarı ne kadar aldınız hocam? kaç km ?

180km gidiş- dönüş için aldık tüm semirler için.ortalama bir gün için 25-30 lira arası aldık

2010 yılında bende Konya'nın ilçesinden Konya'ya gittim seminere Milli Eğitim'e yolluk için başvurdum alamazsın daha önce alan olmadı dediler bende Konuyla ilgili bir mahkemenin verdiği emsal yazısını buldum onunla birlikte dilekçe yazdım ve ödenek geç geldiği için 5 ay sonra yolluğu aldım.Bizim ilçeden alanlar da oldu.

Geri