Seminer

Kodla Büyü

mav96

Site Gezgini
Arkadaslar bu yil semineri istedigimiz ilde yapabiliyormuyuz. Bilgisi olan varsa paylasirsa cok hayra gecicek ;) simdiden tesekkurler

Hocam kadronuzun bulunduğu okulunuz haricindeki bir ilde mesleki çalışmaya katılabileceğinize dair resmi yazı geldi. İlk olarak kadronuzun bulunduğu okula, daha sonra semineri alacağınız okula dilekçe vermeniz yeterli.

mav96' Alıntı:
Arkadaslar bu yil semineri istedigimiz ilde yapabiliyormuyuz. Bilgisi olan varsa paylasirsa cok hayra gecicek ;) simdiden tesekkurler

Hocam, adaylar hariç öğretmenler (görev yaptıkları il dışında olmak kaydıyla) istedikleri yerde seminer yapabilecek.
25041214_meslekcalismalar.jpg

http://www.memurlar.net/haber/607415/

Uzak bir köy okuluna yeni atandım semineri ilçe merkezinde bir okulda alabilir miyim. Okula gidiş geliş için ulaşım yok aracımda yok. Eşimin tayini olavağı ve başlama işlemleri için seminer dönemi burda opmak zorundayım ayrıca

pawofeagle' Alıntı:
Uzak bir köy okuluna yeni atandım semineri ilçe merkezinde bir okulda alabilir miyim. Okula gidiş geliş için ulaşım yok aracımda yok. Eşimin tayini olavağı ve başlama işlemleri için seminer dönemi burda opmak zorundayım ayrıca
Hocam il dışı olması lazım dediler bize de.

Re: Ynt: Seminer

pawofeagle' Alıntı:
Yukarıdaki ekli bakanlık seminer yazısının 2. Paragraf, 4. bendini okuyun.
Bırak aynı ilçe, aynı il içindeki farklı ilçelerde bile mümkün değil bu yazıya göre.
Yukarıdaki yazıya göre, memleketinden uzakta çalışan öğretmenlerin, bayram git-gel trafiği düşünülmüş.
Eskiden de böyleydi ve hatta sadece kadrosu 5 öğretmeni geçmeyen köy okullarındaki öğretmenlerin, sadece haziran ayı semimerlerini farklı illerde yapmaları mümkün idi.
.

Son 5 yılda hem haziran ve hemde eylül seminerleri, tüm okul ve branşlar için genişletilerek global duruma dönüştü.

iyi güzelde okulda büyük ihtimal kimse almayacak seminer. ben tek başıma ulaşım olmayan okula nasıl gidecem? aracım yok... toplu taşıma yok okulu.. eğitim zamanında öğretmenler özel servis tutup gidiyor ama benden başka öğretmende olmayacak oraya giden???

Re: Ynt: Seminer

Hocam okulunuz çok çok uzak olsa tahminim 100km dir.
Tüplü bir düldül sana şart artık.

Haziran dönemide farklı il şartı vardı sonra ayni ilin farklı ilçesine izin verdiler

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri