Seminerler Hakkında Bilgisi olan??

Kodla Büyü

gezegen10

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar bu seminerlerin farklı ilde yapılabilmesiyle ilgili sizi aydınlatan, nasıl olacağını söyleyen oldu mu?. Az önce müdüre sordum çok zor falan dedi kurul var zümre var katılman lazım falan deyip canımı sıktı. ile yazısı düşen var mı? Bilen arkadaşların bizi de aydınlatmalarını rica ediyorum.

Öğrendiğime göre tatili geçireceğiniz ilde,şehir dışından gelenler için bir okul açılıyor. O okulun adını öğrenip dilekçe yazıyorsun. Semineri şu ildeki falan okulda ..... şeklinde. ..
Benim de sıkıntım bir kısmının kendi okulumuzda bir kısmını diğer şehirde yapabilirmiyiz onu merak ediyorum

bu mudur?

Ekli dosyalar

• 1_mesleki_calisma_2015.jpg
    1_mesleki_calisma_2015.jpg
    150.4 KB · Görüntüleme: 684
hocam yazı bu internette memur sitelerinin hepsinde yayınlandı da okullara ilçeye ile hala gelmemiş bu yazı müdürlerde yazı yoksa köfte de yok diyolar anlıycanız

gezegen10' Alıntı:
hocam yazı bu internette memur sitelerinin hepsinde yayınlandı da okullara ilçeye ile hala gelmemiş bu yazı müdürlerde yazı yoksa köfte de yok diyolar anlıycanız
Daha neler..

Siz dilekcenizi şu tarihli şu yaziya istinaden diye yazar verirsiniz onlarin sorunu olur. En kotu size yapamazsiniz diye yazi vermeleri gerekir neye istinaden yapamadiginizi da aciklarlar

yazılar ilçeye geldi ikgm diye paylasılan linkin aynısını gönderdiler.

Arkadaslar sorum şu?

Çok programlı anadolu lisesi mobilya ogretmeni bu calımayı normal anadolu lisesinde yapabilir mi

faruk8542' Alıntı:
seçimlerde oy kaybedince yavas yavas yalakalıga basladılar sanki
:lol:

81 ilde yüzlerce ilçede ve binlerce okulda oluşturdukları torpile dayalı kadrolaşmayı geri almadıkça gözümüze giremezler.

Bir de sayın hocalarım HEM öğretmenleri için durum nasıl oluyor bilgisi olan var mı? HEM'lerde seminer yok alan taraması var. Peki memleketine gidince oradaki seminere katılması gerekir mi?

Geri