Sendika Temsilcilerimiz Nerede?

Kodla Büyü

teknomann

Aktif Üye
Sayın yetkili sendika temsilcilerimiz,
ÇOKLU YABANCI DİL EĞİTİM MODELİ adı altında tüm Türkiye genelinde derslerimiz elimizden alındı. Ders saatimiz :0 ( Bildiğimiz 0) Bu konuda neler yapmayı düşünüyorsunuz, nasıl bir çözüm bulmayı düşünüyorsunuz? Aydınlatırsanız ben ve benim gibiler (ki seneye herkes) çok memnun olacağız.

Çoklu yabancı dil eğitim modelinde ;
14 saat İngilizce (daha fazla da olabiliyor İngilizce öğretmeni durumuna göre) ,
2 saat Almanca ve seçmeli ders olarak ta bizim girebileceğimiz dersler dışındaki dersler var ,

Zorunlu bilişim yok (5 te de yok , 6 da da yok)
Seçmeli robotik, dijital yazarlık, yapay zeka vs yok
Yani ders saatimiz= SIFIR

Bir sene önce sendikama dersler kaldırılıyor. Bir şeyler yapın şeklinde mail attım. Sendika genel merkezinden arandım ve konu ile ilgili bir temsilci atandığı söylendi fakat MEB bu konuda bir adım ve düzeltme yapmadı maalesef. Bence yüzlerce bilişim öğretmeni, farklı sendikalara bu şekilde taleplerini iletseler bu konuya duyarsız kalamazlar diye düşünüyorum.
mail.webp

Arkadaşlar bir şey yapabilsinler veya yapamasınlar ben bizim branşımızdan olan ve sendika temsilcisi olup nasıl oluyorsa bir türlü norm fazlası olmayan arkadaşlara sesleniyorum. En azından bir şeyler yapmaya çalışınlar gayret etsinler. Çözsünler kısmını geçtim hiç bir çalışma yok !

Temsilciyi bırak sendika başkanı olsa bişey yap(a)maz hocam. Şu an okadar önemsiz ki onların gözünde bizim sorunlarımız kimse uğraşmaz
Vazgeçelim o zaman okullarda norm kadro bile olmadan tamircilik yapmaya devam edelim öyle mi??.17 yıllık öğretmenim suan.2 yıllık öğretmen iken ve hiç bir tanıdığım yokken bakanlık atamasını iptal ettirdim ben.Sizi bilemem ama ben vazgeçmeyeceğim.Ama yardımcı olursanız benim işim daha kolay olacak…;)

Temsilciyi bırak sendika başkanı olsa bişey yap(a)maz hocam. Şu an okadar önemsiz ki onların gözünde bizim sorunlarımız kimse uğraşmaz
Düşüncenize saygı duyuyorum ama en tuhaf bulduğum anlayış . Bir şey yapsak ta sonuç değişmez anlayışı. Nerden biliyorsunuz bir şey değişmeyeceğini siz elinizden geleni hiç yaptınız mı ???? Zaten bu düşüncedekiler sayesinde at oynatıyorlar.

bizimkiler kopek itlafi olmasin diye cadir kurmuslar belediye onünde :D

Siyasi partilerin arka bahçesi olan 5 sendika, hepsi de iplerini tutan siyasi partileri ne derse onu yapmak zorunda.
Başka işle uğraşamazlar.

Bu sendiklara üye olarak, yaptıklarına destek vermiş oluyoruz.

Geri