Sendika??

Kodla Büyü

bravehard2010

Süper Üye
Süper Üye
Slm arkadaşlar mesajın içeriğinde farklı şeyler yazmıştım ancak değiştirdim.Tartışma çıkmasın diye.Neyse Şimdi sendikaya üye olmayıp ta sivil giden var mı Sendikamdan istifa etmeyi düşünüyorum.Sivil gidersek nasıl sıkıntılarla karşılaşırız...

araba markasi degilki bu hocam :) en iyisi sen harranli ol valla bak rahat edersin... devletin verdigi parayla sendikacilik olmaz.. devletin verdigi parayla sendikalar sadece sendikacilik yaparlar... sendikaya uye olacaksan o parayi sen vereceksinki senin borun ötsün...

bravehard2010' Alıntı:
Slm arkadaşlar mesajın içeriğinde farklı şeyler yazmıştım ancak değiştirdim.Tartışma çıkmasın diye.Neyse Şimdi sendikaya üye olmayıp ta sivil giden var mı Sendikamdan istifa etmeyi düşünüyorum.Sivil gidersek nasıl sıkıntılarla karşılaşırız...
Soruşturma açılırsa kılık kıyafet yönetmeliğine uymadığınız için ceza alırsınız.

savumanızda eşitlik ilkesinden bahsedersiniz yırtma ihtimaliniz var.... anayasada hiç bir kişiye ve zümreye iltimas tanınamaz diyor... yani sendikalı olanlara seslenilmeyip sendikasız olanlara ceza verilmeside kabul edilemez ...

wezyr' Alıntı:
savumanızda eşitlik ilkesinden bahsedersiniz yırtma ihtimaliniz var.... anayasada hiç bir kişiye ve zümreye iltimas tanınamaz diyor... yani sendikalı olanlara seslenilmeyip sendikasız olanlara ceza verilmeside kabul edilemez ...
hocam cezayı yer, eşitlik ilkesine atıfta bulunarak idare mahkemesine dava açabilir. Sonuç ne olur bilemem ama. Hakimlerin takdiri ötesi :D

İdare kıl değilse birşey yapmaz. Bizde harranlılar var. Ebs sivil es de sivil... Zaten 1-2 kişi kalıyor. Onu da görmezden geliyorlar

Geri