MALyer-sen :mrgreen:osbitos' Alıntı:... malum yetkili sendika....
kendi fikrim düşüncelerine uysa buraya böyle bir şey yazmazdı.bumit' Alıntı:Dusuncelerime uymuyorsa makam icin dusuncemi satmak bana etik gelmez, kendini pazarlamak gibi bnce bu is, daha sonra farkli bi sendika daha iyi bi mevki sunsa onun sendikasina mi gececen futbolcu degilki ogretmen bonservisi olsun dusunce satilmaz, değisebilir o ayri ama verilen makama gore degismez benim gorusum
yusuf0686' Alıntı:kendi fikrim düşüncelerine uysa buraya böyle bir şey yazmazdı.bumit' Alıntı:Dusuncelerime uymuyorsa makam icin dusuncemi satmak bana etik gelmez, kendini pazarlamak gibi bnce bu is, daha sonra farkli bi sendika daha iyi bi mevki sunsa onun sendikasina mi gececen futbolcu degilki ogretmen bonservisi olsun dusunce satilmaz, değisebilir o ayri ama verilen makama gore degismez benim gorusum
uymasa reddeder ya buraya hiç yazmaz yada şikayet şeklinde yazardı.
bence hocamın derdi vicdanına ters kendisine cazip gelen bu olay için vicdanını rahatlatacak yorumlar duymak.
cehcah' Alıntı:ne yaptınız be, sanki genel müdür atayacaklar, altı üstü bir müdür yardımcılığı. Ayrıca bunun ileride nelere gebe olacağını bilipte böyle bir başlık açmak art niyet taşıyor bence. Çocuğa sorsan önce dalga geçer, sonra hayır der.
osbitos' Alıntı:Sendikası olmayan bir öğretmene; yeni açılan bir okula müdür yardımcılığı teklif edilse, arkasından da "şu malum yetkili sendikaya geçiversen iyi olur" gibi şeyler söyleseler...
cehcah' Alıntı:Sendika aracılığıyla bazı yerlere gelenlere ***** ve karaktersiz denmez, etrafınıza bakın, akp den önce kamuda üst düzey yerleştirilmiş bir ton adam var, bunlar hepsi ***** ve karaktersiz mi?
Burada müdür yardımcılığı başlığı açılıyor, arkadaşların çoğu aman başını ağrıtma dersini ver çık git diyor, bu arkadaşta bir yem attı millet hemen sendikaya yüklendi, akıllı adam böyle başlık açar mı? art niyetli açılmış başlık.
cehcah' Alıntı:Sendika aracılığıyla bazı yerlere gelenlere ***** ve karaktersiz denmez, etrafınıza bakın, akp den önce kamuda üst düzey yerleştirilmiş bir ton adam var, bunlar hepsi ***** ve karaktersiz mi?
Burada müdür yardımcılığı başlığı açılıyor, arkadaşların çoğu aman başını ağrıtma dersini ver çık git diyor, bu arkadaşta bir yem attı millet hemen sendikaya yüklendi, akıllı adam böyle başlık açar mı? art niyetli açılmış başlık.
cehcah' Alıntı:Bu kadar millete ***** ve karaktersiz diyebiliyorsan ve adamsan git yüzlerine söyle bunları.
mkutlukyildirim' Alıntı:cehcah' Alıntı:Bu kadar millete ***** ve karaktersiz diyebiliyorsan ve adamsan git yüzlerine söyle bunları.
******* ve karaktersiz olanlara, aferin iyi yaptın diyecek halimiz yok. Eyyamcı değilim şükür Allah'a. Ben yüzlerine de söylüyorum da, adamlarda yüz kalmadığı için gülüp geçiyorlar. İnsanlar üç kuruş menfaat için onurunu satarken problem değilde, biz buna tepki verince sorun oluyorsa; böyle millete söyleyecek söz de kalmaz ya...
mkutlukyildirim' Alıntı:cehcah' Alıntı:Bu kadar millete ***** ve karaktersiz diyebiliyorsan ve adamsan git yüzlerine söyle bunları.
******* ve karaktersiz olanlara, aferin iyi yaptın diyecek halimiz yok. Eyyamcı değilim şükür Allah'a. Ben yüzlerine de söylüyorum da, adamlarda yüz kalmadığı için gülüp geçiyorlar. İnsanlar üç kuruş menfaat için onurunu satarken problem değilde, biz buna tepki verince sorun oluyorsa; böyle millete söyleyecek söz de kalmaz ya...
Onların, En azından bir üye kazançları olacak, başka ne gibi bir niyet olabilir ki?osbitos' Alıntı:cehcah' Alıntı:ne yaptınız be, sanki genel müdür atayacaklar, altı üstü bir müdür yardımcılığı. Ayrıca bunun ileride nelere gebe olacağını bilipte böyle bir başlık açmak art niyet taşıyor bence. Çocuğa sorsan önce dalga geçer, sonra hayır der.
art niyet nedir açıklayınız lütfen.