sefatetik Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,572 23 Mayıs 2013 #1 Sendikamız "BT öğretmenine İhtiyaç Yok.. " adlı yazıyı ve yayınlayan siteleri kınama haberi yayınlamıştır. Bilginize "www.egitimsozsen.org"
Sendikamız "BT öğretmenine İhtiyaç Yok.. " adlı yazıyı ve yayınlayan siteleri kınama haberi yayınlamıştır. Bilginize "www.egitimsozsen.org"
biltek2007 Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 2,648 23 Mayıs 2013 #2 tebrikler ve teşekkürler hocam. diğer sendikalar da yapsa keşke.
sefatetik Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,572 23 Mayıs 2013 #3 İşallah yaparlar ama BT öğretmenlerinden haberleri yok bunların...
sefatetik Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,572 23 Mayıs 2013 #4 Doğrusu bu yazıyı dün akşam saat 23.00 da okudum şok oldum.
sefatetik Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,572 23 Mayıs 2013 #5 Diğer sendikalarda BT öğretmeni yok kanaatimce ...
karinca_52 Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 10,703 23 Mayıs 2013 #7 bir insan nasıl olurda dünya kadar kişi hakkında açıklama yapar ... sen kimsin kardeşim..... neyse tövbe tövbe ... eyvallah sefa hocam....
bir insan nasıl olurda dünya kadar kişi hakkında açıklama yapar ... sen kimsin kardeşim..... neyse tövbe tövbe ... eyvallah sefa hocam....
zeybekd Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 420 23 Mayıs 2013 #9 teşekkürler hocam sendikama türk eğitim sen e de yolladım bende
sefatetik Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,572 24 Mayıs 2013 #10 Vallah arkadaşlar diğer sendikalar bu konuda da sesiz kalırlarsa bence BT öğretmenleri olarak oturup bir daha düşünmek gerekir....
Vallah arkadaşlar diğer sendikalar bu konuda da sesiz kalırlarsa bence BT öğretmenleri olarak oturup bir daha düşünmek gerekir....
I ilk3r Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,285 24 Mayıs 2013 #11 Sefa hocam sendikanız ve siz bu konuya çok duyarlı yaklaşmıştır, sendikanıza ve size teşekkür ederiz.
Sefa hocam sendikanız ve siz bu konuya çok duyarlı yaklaşmıştır, sendikanıza ve size teşekkür ederiz.
sefatetik Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,572 24 Mayıs 2013 #12 Vallah en başından beri bu konuda ki duyarlılığımızı sağır sultan duydu ... Ama demeki bazırları duymamış ne diyelim...
Vallah en başından beri bu konuda ki duyarlılığımızı sağır sultan duydu ... Ama demeki bazırları duymamış ne diyelim...
sefatetik Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,572 26 Mayıs 2013 #17 Biz saldıran her kimse beni karşısında görecektir...