Sendikayla ilgili bilirkişi aranıyor

Kodla Büyü

Enterprise

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Arkadaşlar bundan 4-5 sene önce sendikamı değiştirdim ancak yeni sendikam mebbise işlenmedi gel zaman git zaman okul değiştirdim şimdi yeni müdürüm özlük dosyanda da mebbiste de sendikan görünmüyor diyor ama sendika kesintim yapılmış bunca zaman, müdür o evrakı bul diyor ben nereden bulacağım onu? İstifa edeyim lanet olsun diyorum mebbise giriş-çıkış tarihi yazmam için girişine ait resmi evrakın olması lazım o yok diyor benim o evrakı yıllardır saklamam mı lazımdı ya da bu süreçte en kestirme ne yapmam gerek? Onu bunu şunu aramak istemiyorum bir sürü işimin içinde bir bu eksikti bu ne yaaaa

İlçedeki özlük dosyanızda mevcuttur. Oradan isteyin. 3 nüsha düzenleniyor. Biri sendika, biri ilçeye diğeri de okula veriliyor. İlçedeki özlük dosyanız da kesin bu evrak vardır.

Şuan bağlı bulunduğum ilçeden değil mi Hocam peki bunu müdürün istemesi daha mantıklı olmaz mı ben arasam verirlermi resmi yolla mı istiyeyim

Çok sağolun Hocam ilçede ayrı ayrı özlük dosyalarımızın tekrar olduğunu bile bilmiyodum sadece okulda var sanıyodum

Sayın hocam okulunuzun sendika temsilcisine söyleyin yardımcı olacaktır. Eğer çözemez ise ki çözer tahminimce ilçede dosyanızda mevcut bütün bilgiler. Eğer o da olmaz ise üye olduğunuz sendikadan da alabilirsiniz üyelik formunu...

Müdür işi yokuşa sürmüş gibi geliyor bana.
ilçe sendika temsilcine sor hocam. oda yardımcı olacaktır.

Hocam yokuştan ziyade okulda iş çok idareci sayısı az yetiştiremiyorlar sanırım

sendikada istifa formunu doldurup okul idaresi tarafından kayıt verilerek o sendikanın genel merkezine bir sureti, bir sureti sizin özlük dosyanıza bir nüshasıda ilçeye gönderilir. sizin özlük dosyanızda yok sa birileri sizi ayakta uyutmuş. yani siz istifa ettiğinizi zannediyorsunuz ama okul idaresi sizi sendikalı olarak gösteriyor. yapılacak iş tekrar istifa formu doldur.

Re: Ynt: Sendikayla ilgili bilirkişi aranıyor

Hiç mi MEBBİS e bakmadın hocam.
Uyutmuşlar seni. Uyandır kendini.
Sağlam iş yap.
Geç başka bir sendikaya.Yeni sendikandan 3 ay sonra istifa et.

Hocalarım istifam görünüyor yeni girdiğim sendikam görünmüyor heee uyutmuşlar beni herkes beni keklemek için sırada bekliyo zati :puhaha: :puhaha: gördüm söyledim düzeltmediler sonrada amannn dedim mebbiste görünse ne olurrr görünmese ne olur sonuçta sendikada göründüğümü ilçeden teyit etmiştim

Aslinda eğer kbs ye işlenmiş ise ve maasinizdan her ay kesinti yapiliyorsa ve 3 ayda bir ödeme yapiliyorsa bir sorun yok. Sendika listeleri kbs uzerinde alinmaktadir. Mebbis e işlenmiş olması onemli değil..
Kolayliklar dilerim.

Kbsye işlenmiş mebbiste yokmuş bir yerde daha yok dedi müdür 2 yerde oluyormuş listeler biri kbs diğerinde yokmuşum

Sistem KBS''ye bakar. Mebbis kaydı ise okul idarelerinin meselesi. Kafanıza takmayın. Sendika belgelerinizi saklayacaksınız diye bir kural yok.
Çok lazımsa sendika merkezinizden fotokopisini isteyin, hatta istesinler..

Geri